Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FOUR SEASONS


Descriere

Descriere HOTEL FOUR SEASONS:
Hotelul este situat direct pe plaja cu nisip fin premiata cu Blue Flag din estul statiunii Limassol.

Tip masa:
Mic dejun.

Localizare HOTEL FOUR SEASONS:
Hotelul se afla la doar cateva minute distanta de centrul orasului.

Dotari camere:
Hotel Four Seasons are 304 camere, dintre care 37 suite, incluzand Penthouse Suite, Family Suite, Family studio, camere cu vedere la mare sau interioara si de asemenea, Garden Studios rezervate doar pentru adulti. Toate camerele (renovate complet in 2005) sunt dotate cu bai luxoase, uscator de par, halate de baie, telefon, TV satelit, pay TV, play station, acces la internet, radio, mini bar, facilitati pentru prepararea cafelei si a ceaiului, sistem de monitorizare a bebelusilor, aer conditionat si balcon spatios.

Facilitati HOTEL FOUR SEASONS:
Hotelul dispune de: 6 restaurante, 4 baruri, gelaterie, 2 piscine exterioare una sub forma de laguna cu jacuzzi si una doar pentru adulti, piscina interioara cu apa sarata, baie de aburi, sauna, jacuzzi, 2 terenuri de tenis, tenis de masa, sala de fitness, sala de aerobic, SPA, facilitati pentru practicarea sporturilor nautice, cursuri de scufundari, sali de conferinta, salon de infrumusetare, magazine exclusiviste, casa de schimb valutar, parcare.

Clasificare oficiala 5*, clasificarea tour-operatorului 5*

Web: www.fourseasons.com.cy

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.