Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

INFORMATII GENERALE
Orizont-Mahmudia se afla in Delta Dunarii pe malul drept al bratului Sf. Gheorghe, in localitatea Mahmudia.
FACILITATI UNITATE
Locatia pune la dispozitie restaurant, o piscina exterioara de 300 mp (adancime 1.40 m), o piscina exterioara pentru bebelusi (adancime 0.40 m) si doua piscine exterioare (adancime 1.00 m ) cu tobogane acvatice pentru copii si adulti, o curte interioara extrem de generoasa, cu multa verdeata si spatii de joaca pentru copii si de relaxare pentru adulti, excursii, internet Wi-Fi, parcare.
DESCRIERE CAMERE
Cazarea se face in trei casute traditionale cu terasa, amenajate modern, cu dotari ca: aer conditionat, televizor LCD, minibar, internet wireless, baie proprie (uscator de par, cosmetice de baie). Camerele de la parter nu dispun de balcon dar pe terasa comuna se afla zone de relaxare cu masuta si scaune.
Camera dubla dispune de doua paturi twin care, la cerere, se pot apropia.
Garsoniera dispune de un pat dublu si o canapea extensibila.
LOCALIZARE
Orizont-Mahmudia este situata in Delta Dunarii pe malul drept al bratului Sf. Gheorghe, in localitatea Mahmudia.
ATRACTII TURISTICE
Cazemata nemteasca sau Cetatea cu Capac situata la o distanta de 1 km fata de pensiune, pe dealurile Mahmudiei de unde puteti admira Delta, lacul Razelm - marea cu apa dulce a Romaniei, insula Popina, Cetatea Halmirys, Parc de Aventura Salsovia, Casa Satului Dobrogean din Dunavatul de Sus.
SERVICII DE MASA
Se acorda in restaurantul propriu.
FACILITATI COPII
Loc de joaca, piscina.
FACILITATI EVENIMENTE
Sala de conferinte.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.

Locatie