Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bahia Principe Coral Playa


Descriere

Descriere HOTEL BAHIA PRINCIPE CORAL PLAYA:
Hotelul este amplasat pe o colina cu vedere la Golful Magalluf si ofera acces cu liftul la plaja aflata in fata hotelului. Multe dintre camere au terasa privata si vedere la mare. Hotelul se afla intr-o zona linistita, intre Palma Nova si Magalluf, dar si aproape de strada cu cele mai multe baruri din Magalluf.

Tip masa:
Demipensiune, All Inclusive.


Localizare HOTEL BAHIA PRINCIPE CORAL PLAYA:
Hotelul este localizat in prima linie in fata plajei Son Maties din Magalluf si 25 km distanta de aeroport.

Plaja:
Plaja din Magalluf are 900 de metri lungime, nisip fin, intrare lina in mare si este deservita de o promenada cu terase si baruri de la un capat la celalalt. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost. In timpul verii plaja poate fi aglomerata si zgomotoasa.

Dotari camere:
Hotel Bahia Principe Coral Playa are 184 de camere, majoritatea oferind vedere la mare, dotate cu: aer conditionat, uscator de par, TV satelit, telefon, minibar, terasa sau balcon, seif (contra cost).


Facilitati HOTEL BAHIA PRINCIPE CORAL PLAYA:
Hotelul ofera turistilor numeroase facilitati: restaurant principal, restaurant a-la carte cu specific italian, bar la piscina, zona Spa (masaj, tratamente faciale - contra cost), piscina pentru adulti, tenis de masa, biliard, mini-club, mini-discoteca, animatie. Pentru iubitorii de golf, terenul de golf Poniente se afla doar la 1 km distanta. Terenul are o dimensiune de 6430 mp.


Facilitati copii:
Pisicina pentru copii, meniu special pentru copii, mini club, animatie.

Web: www.bahiaprincipe.com

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.