Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HIPOCAMPO PALACE

   Cala Millor, Spania


Descriere

Descriere HOTEL HIPOCAMPO PALACE:
Hotelul este un complex de lux situat aproape de plaja, pe o suprafata de peste 19.000 mp de gradini tropicale si ofera o gama larga de facilitati pentru a va ajuta sa ramaneti activi sau pentru a va relaxa sub soarele cald din Mallorca. Este ideal pentru clientii pretentiosi ce solicita servicii de cea mai inalta calitate.

Tip masa:
Mic dejun, Demipensiune

Localizare HOTEL HIPOCAMPO PALACE:
Hotelul este localizat in statiunea Cala Millor, la 150 metri de plaja.

Plaja:
Plaja este cu nisip fin, sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.

Dotari camere:
Hotel Hipocampo Palace are 203 camere distribuite in doua cladiri. Fiecare are terasa/balcon, baie complet echipata, telefon, aer conditionat, minibar, TV satelit, seif (contra cost), uscator de par, halat de baie, radio, internet wi-fi (gratuit).

Facilitati HOTEL HIPOCAMPO PALACE:
Hotelul va pune la dispozitie facilitatile de spa daca sunteti in cautare de mai multa relaxare. Oaspetii se pot relaxa cu o sedinta in sala de gimnastica, in baia turceasca sau in sauna si pot face o baie in piscina interioara sau in cada cu hidromasaj. Oaspetii au la dispozitie 6 terenuri de tenis cu zgura. Copiii se pot distra in piscina sau pe terenul de joaca, precum si in compania echipei de divertisment, pe timpul zilei. Divertismentul continua si noaptea, cu spectacole profesionale frecvente si muzica live saptamanal. Va puteti bucura de soarele mediteranean si de o baie racoritoare in piscina imensa in aer liber. De asemenea, va puteti relaxa pe nisipul fin si alb de pe plaja din Cala Millor, situata in apropiere, inconjurata de pini si aflata la doar 100 de metri de hotel. Hotelul are restaurant, bar, cafenea, sala de conferinta, centru de sanatate si frumusete, loc de joaca pentru copii, parcare.

Alte informatii:
Pentru statiunile din nord si est, transferul inclus este valabil pentru un maxim de 4 pasageri/transfer. Daca sunt mai mult de 4 pasageri tariful se calculeaza diferentiat in functie de ruta. Rutele sunt: Nord: Alcudia, C`an Picafort, Playa de Muro, Pollenca - Formentor; Est: Cala Millor, Sa Coma, Porto Cristo


Web: www.hipotels.com

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.