Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HSM LINDA PLAYA


Descriere

HSM Linda Playa Hotel, renovat in 2009, ofera facilitati moderne si confortabile, o atmosfera de familie cu renume in randul clientilor care se intorc an de an. Activitati/Divertisment
Cei aflati in cautarea unei vacante active dispun de camera de jocuri, tir sportiv, polo, aerobic. Pe timpul zilei sau seara au loc activitati de animatie cu show-uri si muzica live.

Facilitati camere
Cele 162 de camere decorate intr-un stil clasic si simplu, includ dotarile necesare pentru ca oaspetii sa beneficieze de confortul asteptat. Camerele dispun de baie proprie complet echipata,halat de baie, uscator de par, aer conditionat, incalzire centralizata, TV LCD prin satelit, seif (contra cost), pat pentru copii (gratuit), oglindă lungime completă, curățenie zilnică, apel de trezire, balcon/ terasa. Multe camere ofera vedere la mare.

Facilitati hotel
Relaxaţi-vă în decorul superb din Mallorca. Profitaţi de clima incredibilă şi bucuraţi-vă de soare pe terasa de plajă, înainte de a vă răcori în piscina mărginită de palmieri. Bucuraţi-vă de un joc de minigolf cu prietenii şi apoi mergeţi la sauna hotelului Linda Playa. Acest hotel splendid pune la dispozitia oaspetilor facilităţi minunate precum receptie 24h, punct de schimb valutar, camera de bagaje, garderoba, sala de conferinte, restaurant tip bufet, snack bar, acces la internet, lounge, servicii medicale, spalatorie. Hotelul este dotat cu piscina interioara, piscina exterioara cu terasa, sezlonguri, umbrele. Cei mici beneficiaza de minidisco si animatie. Bucuraţi-vă seara de o masă copioasă şi urmăriţi programul de divertisment cu muzică live. Profitaţi de excursii, care vă oferă posibilitatea de a explora aceasta insulă fascinantă.

Localizare
Hotelul este amplasat in statiunea Paguera, Calvia. Cea mai apropiata plaja este Palmira (la 175 m distanta), iar centrul statiunii se afla la 100 m de hotel. Palma de Mallorca se afla la 22 km distanta, iar aeroportul Palma de Mallorca se afla la aproximativ 30 km de hotel. La o distanta mai mica de 10 km fata de hotel se gasesc 4 parcuri de distarctii, precum Jungle Park (3,7 km), Aqualand Magaluf (5,6 km), Parcul Acvatic Western (6,6 km) si Aqua land (7 km). Cele mai populare atracții sunt reprezentate de: BCM Magaluf (7,8 km), Cala Portals Vells Beach (9,4 km), Plaja Cala Major (13,4 km), Son Vida Golf (13,6 km), Mallorca Casino (14,5 km), El Garito Café (14,9 km), Tito's Palma (15,2 km), Palma Yacht Club (16,4 km), Palma Port (17,1 km).

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.