Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HSM Lago Park


Descriere

HSM Lago Park 3* este un complex hotelier spatios situat la 150 m de o plajă cu nisip din stațiunea Playa de Muro, ce pune la dispoziția oaspetilor sai studiouri şi apartamente cu aer condiționat, balcon brivat cu vedere la mare sau la piscina si alte facilitati care sa se asigure confortul pe toata durata sederii. Localizare
Complexul HSM Lago Park este situat intr-una dintre cele mai bune zone din Golful Alcudia, intre port si plajele din Muro. Complexul este inconjurat de magazine si restaurante si este foarte aproape de plaja. La 5 minute de mers pe jos se afla o statie de autobuz, care ofera legaturi catre orasul Palma.

Activitati/Divertisment
Pentru distractia oaspetilor mari si mici personalul hotelului organizeaza diferite programe de divertisment, sau pot opta pentru biliard, tenis de masa sau inchiriere de biciclete (taxa suplimentara) pentru explorarea zonei inconjuratoare. In afara locatiei turistii se pot distra in cadrul parcului acvatic sau pot practica snorkelling, squash, calarie, scufundari, ciclism, canoe sau windsurfing. La aproximativ 3 km se gaseste si un teren de golf.

Facilitati camere
Studiourile au o suprafata de 15 mp si sunt dotate cu balcon, televizor, telefon, seif, aer conditionat, zona de relaxare, canapea, baie privata, chicineta.

Facilitati hotel
Printre facilitatile si serviciile oferite oaspetilor se numara: piscina exterioara, terasa, biliard, tenis de masa, sala de fitness, inchirieri biciclete, camera de jocuri, bar, internet wireless (contra cost), parcare gratuita, inchirieri auto, receptie 24 ore, schimb valutar, spalatorie/curatatorie, seif, lift.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Transfer aeroport
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Schimb valutar
Room service
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina exterioara
Lift
Fitness
CH ( incalzire centralizata )
Centru Spa & Wellness
Camere nefumatori
Camere familii
Camera pentru bagaje
Bar
Acces internet
AC ( aer conditionat )