Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sol Mirlos Tordos


Descriere

Descriere HOTEL SOL PALMANOVA:
Hotelul a fost renovat recent in totalitate. Este format din 2 cladiri: Palmanova I si Palmanova II si este ideal pentru familiile cu copii.

Tip masa:
All inclusive.

Localizare HOTEL SOL PALMANOVA:
Hotelul este situat la 250 de metri de plaja, in statiunea Palma Nova si la 24 km de aeroport.

Plaja:
Plaja este publica, cu nisip fin, sezlongurile si umbrelele sunt contra cost, la 12 metri de hotel. Plaja din Palma Nova are 1 km lungime si 70 de metri latime, despartita in 2 de un afloriment stancos. Plaja a primit premium Q al calitatii, acordat de Spanish Tourism Quality Institute, fiind singura plaja din Mallorca care a castigat aceasta distinctie.

Dotari camere:
Hotel Sol Palmanova are camerele dotate cu: aer conditionat, TV, telefon (contra cost), seif (contra cost), baie cu dus (camera standard) / cada (camera family), terasa.

Facilitati HOTEL SOL PALMANOVA:
Hotelul dispone de urmatoarele facilitati: 2 restaurante, lounge-bar, bar la piscina, piscina-laguna, piscina exterioara, sezlonguri si umbrele la piscina, acces WI-FI gratuit in tot hotelul, servicii medicale (la cerere, contra cost), spalatorie (contra cost), serviciu rent-a-car, sala de gimnastica, tenis de masa, biliard, volei pe plaja, programe de animatie, spectacole, parcare privata (gratuit, in limita locurilor disponibile).

Facilitati copii:
2 piscine exterioare (una pentru copii si una pentru infanti), programe de animatie pentru copii, spectacole, gradinita, jocuri si aventura in mini-parcul tematic, parc Rocaventura, zid de catarat, petreceri, miniclub.

Web: www.melia.com

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.