Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Sport si agrement
Seara au loc la hotel activitati de animatie. Pe timpul zilei oaspetii au acces la practicarea tenisului de masa si a voleiului, iar terasa hotelului ce beneficiaza de o gradina cu palmieri este locul ideal pentru a servi un cocktail cand soarele este prea arzator pentru a sta la plaja.

Facilitati camere
Majoritatea camerelor ofera vedere la mare si numara printre facilitati Tv prin satelit, telefon cu apelare directa, baie proprie cu uscator de par, seif, aer conditionat, minibar (contra cost).

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor receptie 24h, internet, camera pentru conferinte, sauna si solar, sala de gimnastica, piscina interioara cu Jacuzzi.

Localizare
Hotelul este localizat intr-o zona privilegiata, in centrul statiunii Paguera, la numai 150 m de plaja. Este un hotel foarte popular, in special pentru cei care sunt in cautarea unei atmosfere elegante si linistite. Hotelul este ideal pentru cupluri, are camere spatioase si confortabile.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Sporturi
Sala de conferinta
Receptie 24h
Piscina interioara
Piscina exterioara
Loc de joaca pt copii
Fitness
Centru Spa & Wellness

Locatie