Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ambasador


Descriere

Hotel AMBASADOR va ofera un sejur de neuitat pe litoralul romanesc.

Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, seif, baie cu cada, balcon, uscator de par, telefon, pardoseala din gresie. Număr total camere: 129 Duble: 125 - camere standard cu doua paturi sau pat matrimonial. Camerele superior dispun de un pat matrimonial si o canapea extensibila, balcon cu vedere la mare. Apartamente: 4 - apartamentul este compus din living cu canapea extensibila si dormitor.
Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant, parcare proprie -gratuita, 6 nivele, lift, terasa, bar de zi, salon de infumusetare, birou de schimb valutar, camera pentru bagaje. Servicii si facilitati: Accesul gratuit la piscina hotelului cu sezlong si umbrela, in limita locurilor disponibile; parcare gratuita in limita locurilor disponibile; acces gratuit la plaja, unde sunt asigurate umbrela si cate 2 sezlonguri/zi/camera, tichetele de sezlonguri se primesc zilnic de la receptia hotelului; acces gratuit la centrul SPA, sala fitness, loc de joaca pentru copii. Contra cost: servicii de spalatorie, calcatorie si masaj.
Locatie:
Hotelul este situat in nordul statiunii, cu iesire pe plaja. Plaja: larga, nisipoasa cu intrare lina in mare.
Servicii masa:
masa se acorda in Restaurant Ambasador, categoria I, in sistem bufet suedez. masa se acorda in Restaurant Ambasador, categoria I, in sistem bufet suedez. DESCRIERE PACHET CAZARE CU ALL INCLUSIVE: Pachetul All Inclusive este tip bufet si include:  Micul dejun (7:30 – 10:00) cu bauturi incluse: apa, ceai, cafea – automate cafea (NESCAFE si DONCAFE), racoritoare din gama COCA COLA.  Pranz (13.00 – 15:00) cu bauturi incluse: apa, ceai, cafea – automate cafea (NESCAFE si DONCAFE), racoritoare din gama COCA COLA. Bere si vin (alb, rosu) la draft.  Cina (19:00 – 21:00) cu bauturi incluse: apa, ceai, cafea – automate cafea (NESCAFE si DONCAFE), racoritoare din gama COCA COLA. Bere si vin (alb, rosu) la draft. Barul All inclusive de la piscina functioneaza intre orele 10:00 – 22:00; iar snack-urile se servesc intre orele 17:00 - 18:00. Bauturi incluse la barul de la piscina: apa, ceai, cafea, racoritoare acidulate si neacidulate, bauturi alcoolice autohtone, bere draft, cockteil-uri. Vinul se serveste doar in timpul meselor in restaurantul hotelului. Pentru cazarea cu all inclusive, turistii beneficiaza in prima zi de cazare de cina, in zilele urmatoare de mic dejun, pranz, cina, iar in ziua eliberarii camerelor de mic dejun si pranz. In ziua cazarii, turistii primesc bratari si au obligatia sa le poarte intregul sejur.
Facilitati copii:
in camera cu 2 adulti): Cazare cu Mic dejun: - pentru 2 copii cu varsta cuprinsa intre 0- 10 ani (neimpliniti) se acorda gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar inclus. - 2 copii cu varsta cuprinsa intre 10 si 12 ani (neimpliniti) beneficiaza de gratuitate la cazare si achita 19.60 Lei/ zi/ copil- mic dejun, fara pat pliant. - 1 copil peste 12 ani va achita pat suplimentar si 100% mic dejun (conform tabel). Cazare cu All Inclusive: - pentru 2 copii cu varsta cuprinsa intre 0- 10 ani (neimpliniti) se acorda gratuitate la cazare si all inclusive, fara pat suplimentar inclus. - 2 copii cu varsta cuprinsa intre 10 si 12 ani (neimpliniti) beneficiaza de gratuitate la cazare si achita 92.40 Lei/ zi/ copil- all inclusive, fara pat pliant. - 1 copil peste 12 ani va achita pat suplimentar si 100% all inclusive (conform tabel).
Facilitati evenimente:
Sali de conferinta: 2 - capacitate de 40 respectiv 80 locuri dotate cu flipchart, ecran, retroproiector.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.