Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Delta


Descriere

Amplasat foarte aproape de orasul Constanta, Hotelul Delta din statiunea Mamaia, va asigura conditii foarte bune de petrecere a sejurului.

Descriere camere:
Număr total camere: 135 Duble: 125 Apartamente: 10 - apartamentul este compus din living si dormitor. Camere duble: balcon, mobilier nou, pardoseala din gresie, camerele de la parter nu au balcon.
Descriere facilitati:
5 nivele. Zile gratuite de vacanta: in perioada 01.06- 01.07.2016 / 25.08-10.09.2016, platesti 5 nopti si stai 6, platesti 6 nopti si stai 7, numai pentru cazare. Masa se achita pentru intreg sejurul. - In momentul cazarii turistii preiau inventarul afisat in camera si pot reclama in decurs de 1 ora nereguli privind integritatea acestuia. Dupa aceasta sunt direct responsabili pentru orice dauna sau lipsuri. - Este interzisa aparatura pentru gatit sau incalzit in camerele de hotel. Aparatele gasite in camera vor fi confiscate si returnate turistului la terminarea sejurului. - Este interzisa detinerea de materiale periculoase, inflamabile sau toxice in camera de hotel. - Vizitatorii care urca la camera trebuie sa se inregistreze la receptia hotelului in baza documentului de identitate si numai in intervalul orar 08.00-23.00. - Este interzis turistilor sa intre in hotel cu alimente sau bauturi achizitionate din alta locatie. - Cazarea se face incepand cu ora 18.00 a zilei de incepere a sejurului (check-in) si camera se va elibera pana la ora 12.00 a zilei de plecare (check-out). Prelungirea sederii dupa ora 12.00 se va face doar cu acordul hotelului si se va percepe taxa suplimentara afisata la receptie, astfel: - intre orele 12.00-15.00 - 30% din valoarea camerei inclusiv TVA. - intre orele 15.00-18.00 - 50% din valoarea camerei inclusiv TVA. - dupa orele 18.00 - 100% din valoarea camerei inclusiv TVA. In camera exista racitoare de tip minibar care nu pastreaza in conditii optime alimente pentru adulti si copii. Camerele nu au vedere la mare. Repartizarea camerelor se face de catre receptie in momentul cazarii. Nu se garanteaza camere apropiate sau pe un anumit etaj. Parcarea este contracost in limita locurilor disponibile. Parcarea autoturismelor se poate face in apropierea hotelului, pe raspunderea posesorilor si cu respectarea reglementarilor legale. Activitatea teraselor si restaurantelor din jurul hotelului Delta nu se afla sub administrarea hotelului, fiind activitati private independente. Toate persoanele care ocupa camera de hotel trebuie inregistrate la receptie. Turistii trebuie sa respecte regulile hotelului privind animalele de companie. Accesul cu animale de companie este permis si se percepe o taxa de 25% din tariful de cazare pentru un adult. In cazul nerespectarii prevederilor de mai sus, hotelul poate sista prestarea serviciilor contractate de clientul care este inregistrat ca beneficiar al camerei, fara a fii angajat la plata vreunei daune de orice natura, ori returnarea serviciilor neconsumate.
Locatie:
Hotelul Delta este situat in sudul statiunii Mamaia, foarte aproape de orasul Constanta, de plaja si de Parcul Aqua Magic. Plaja: larga, nisipoasa, cu intrare lina in mare.
Servicii masa:
se acorda in unitatile: restaurant Aurora categoria 2 stele si restaurant Doina categoria 2 stele in sistem bufet suedez (micul dejun) si bonuri valorice (pranzul si cina) si terasa Maria: micul dejun, pranzul si cina in sistem bonuri valorice. Valoarea mesei cuprinsa in catalog este: Mic dejun = 25.00 Lei / zi / persoana Pranz = 30.00 Lei / zi / persoana Cina = 30.00 Lei / zi / persoana Pensiune completa = 85.00 Lei / zi / persoana. Servicii masa copii (optionale): - copiii 0- 18 ani neimpliniti achita micul dejun integral; - copiii 0-14 ani neimpliniti achita 50% din tariful de adult pentru pranz sau cina; - copiii peste 14 ani achita tarif integral de adult pentru pranz sau cina.
Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti): - 1 copil cu varsta intre 0-12 ani neimpliniti are gratuitate la cazare, fara pat suplimentar; - al doilea copil cu varsta intre 0-12 ani neimpliniti achita 30% din tariful de cazare pentru un adult cu pat suplimentar asigurat; - pentru copilul cu varsta peste 12 ani se va achita 50% din valoarea unui loc de cazare cu pat suplimentar asigurat. Pentru a beneficia de gratuitati/ reduceri pentru copii, se va prezenta la receptie copie dupa certificatul de nastere. Se recomanda maxim 2 copii in camera cu 2 paturi, insotiti de 2 adulti. Nu se accepta pat suplimentar in camera matrimoniala.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.