Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

INFORMATII GENRALE
Se acorda gratuit 2 sezlonguri / camera, pe plaja privata a hotelului.


FACILITATI UNITATE
Dotari generale: restaurant, parcare proprie -gratuita in limita locurilor disponibile, nepazita, loc de joaca pentru copii -acces gratuit, internet -gratuit in holul hotelului, pastrare obiecte de valoare -gratuit, lift, bar de zi.
Nu este permisa folosirea prosoapelor din camera pe plaja.

OBSERVATII
Nu se accepta animale de companie.

DESCRIERE CAMERE
Numar total camere: 126
Duble: 120 - dintre care 82 camere cu pat matrimonial si 38 cu doua paturi.
Apartamente: 6 - apartamentul este compus din living cu canapea extensibila si dormitor, dispune de terasa.
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, seif -electronic, baie cu dus, balcon, internet -gratuit, uscator de par, telefon, pardoseala din gresie antiderapanta.

SERVICII DE MASA
Micul dejun acorda in unitatea Restaurant Comandor categoria I in sistem bufet suedez, pranzul si cina se servesc in sistem a la carte. Micul dejun se organizeaza in regim bufet pentru un minim de 30 de persoane inscrise. Daca sunt mai putin de 30 de persoane inscrise, clientii vor servi micul dejun in regim a la carte.


FACILITATI COPII
CAMERA DUBLA/ APARTAMENT- 2 adulti si 2 copii: 1 copil 0- 7 ani + 1 copil 12- 16 ani, 2 adulti si 2 copii 7- 12 ani, 2 adulti si 1 copil 16- 18 ani
Intr-o camera dubla se poate asigura un singur pat suplimentar.








Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.

Locatie