Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

FACILITATI UNITATE
Dotari generale: restaurant -cu terasa, parcare proprie -gratuita in limita locurilor disponibile, internet -wireless, pastrare obiecte de valoare, 6 etaje, 2 lifturi, camera pentru bagaje, bar de zi.
Servicii:
Incluse in tarif: informatii turistice si culturale, serviciul pentru transportul bagajelor, serviciul comisionar curier, acordare de prim-ajutor in caz de urgenta, trezirea clientilor la solicitare, primirea si trimiterea mesajelor si a corespondentei pentru clienti, informatii privind orarul mijloacelor de transport, comenzi taximetre, internet wireless;
Contra cost: spalat, curatat, calcat lenjerie personala, curatat incaltaminte, servicii postale, servicii telefonice locale, interurbane, internationale la tarifele ROMTELECOM, room-service, transport la aeroport, rent-a-car, florarie, serviciu fax, fotocopiere, curierat rapid.

DESCRIERE CAMERE
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, seif, baie cu cada -doar camerele single, baie cu dus -si telefon, balcon, internet -wireless, uscator de par, telefon, acces pe baza de cartela magnetica.
Numar total camere: 139
Single: 6
Duble: 131
Apartamente: 2 - apartamentul este compus din living si dormitor.

LOCALIZARE
Hotelul este situat in partea centrala a statiunii, langa Casino Mamaia si barul Melody, la cca. 50 m de plaja si 50 m de lacul Siutghiol.

Plaja: larga, nisipoasa si intrare lina in mare.


SERVICII MASA

Se acorda in unitatea restaurant Condor, categoria 4 stele:
Mic dejun in sistem bufet suedez, pranz si cina in sistem fisa cont a la carte.

FACILITATI COPII
CAMERA DUBLA- capacitate maxima 2 adulti si 2 copii 0-11 ani; 2 adulti si 1 copil 12- 17 ani.
Se accepta 1 singur pat suplimentar in camera dubla.


FACILITATI EVENIMENTE
Sali de conferinta: 1 - o sala cu capacitate 70- 90 locuri dotata cu: aer conditionat, sonorizare, ecran, acces internet, videoproiector, pupitru.













Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.

Locatie