Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

INFORMATII GENERALE
Amplasat in Mamaia, una din cele mai frumoase statiuni de pe litoralul Marii Negre, Hotel Delfin este locul unde te regasesti, zambesti si te relaxezi. Hotelul ofera oaspetilor sai conditii deosebite de cazare si petrecere a timpului liber.

FACILITATI UNITATE
Parcare proprie gratuita - 30 locuri (in limita disponibilitatii), internet -wireless in receptie, pastrare obiecte de valoare, 4 etaje.
Hotelul dispune 2 lifturi moderne si de o plaja privata cu reducere de 50% la sezlonguri.
Plaja din partea de sud a Statiunii Mamaia nu a suferit modificari de largire iar intrarea in apa marii este lina.

DESCRIERE CAMERE
Structurat pe 4 etaje, Hotel Delfin ofera gazduirea oaspetilor sai in 140 de camere si asigura apa calda si caldura din extrasezon cu centrala proprie pe gaz.
Camerele sunt dotate cu televizor Led Smart, internet wireless, minibar, aer conditionat, prosoape personalizate, saltele cu spuma de memorie, uscator de par, produse de igiena; facilitati menite sa iti asigure linistea si confortul dorit.
Nu toate camerele dispun de balcoane, dar va oferim o priveliste spectaculoasa asupra gradinii din jurul hotelului, intregul concept fiind dezvoltat in jurul atentiei fata de mediu si al unei atmosfere cat mai apropiata de natura.

CAMERE DUBLE KING cu balcon
Pentru noi, confortul clientilor nostri este cel mai important. Camerele dispun de un dormitor cu saltele cu memorie king - size, special alese pentru un confort maxim si un somn linistit. Mobilierul ales, accesoriile de calitate si insertiile high-tech imbina perfect rafinamentul, spatiul si tehnologia de ultima generatie.
Camerele matrimoniale King cu o suprafata de 18 mp sunt ideale atat pentru calatorii in interes de business, cat si pentru cei care vin in concediu la mare. Cu saltele generoase cu spuma de memorie de 1,80m x 2,00m si izolatie fonica, somnul linistit este aproape o garantie. Nu trebuie uitata nici tehnologia camerei cu sistem de inchidere/deschidere pe baza de cartela, sistem de climatizare reglabil individual si smart LCD cu peste 150 de canale. Pentru siguranta oaspetilor, toate camerele sunt dotate cu sensor de fum.
CAMERE DUBLE cu balcon si cu vedere la gradina (fara balcon)
Camerele cu o suprafata de 15mp impresioneaza prin imbinarea comfortului cu functionalitatea. Sunt dotate cu toate facilitatile corespunzatoare pentru o sedere cat mai placuta: aer conditionat, minibar, mobilier de camera compus din pat matrimonial de 1,60 / 1.90m , birou si garderoba sau dulap. Televizorul cu ecran plat, internetul wireless si baia privata dotata cu dus, uscator de par si prosoape, in care articolele de toaleta sunt gratuite, aduc un plus de comfort, toate acestea pentru a va oferi o experienta de cazare cat mai placuta.
CAMERE DUBLE PLUS cu balcon si cu vedere la gradina (fara balcon)
Camera este spatioasa, cu o suprafata de 18mp si impresioneaza prin imbinarea comfortului cu funtionalitatea. Este dotata cu toate facilitatie corespunzatoare pentru o sedere cat mai placuta: aer conditionat, minibar, mobilier de camera compus din pat dublu de 1.60 / 2.00m si o sofa extensibila de 0.7/2.00m, birou si garderoba sau dulap. Televizorul cu ecran plat, internetul wireless si baia privata dotata cu dus, uscator de par si prosoape, in care articolele de toaleta sunt gratuite, aduc un plus de comfort, toate acestea pentru a va oferi o experienta de cazare cat mai placuta. Luminoasa si comfortabila, camera este dotata cu tamplarie si geam termopan, balcon, pardoseala din gresie iar accesul se face baza de cartela.
CAMERE TWIN cu balcon si cu vedere la gradina (fara balcon)
Camera spatioasa, cu o suprafata de 18mp si impresioneaza prin imbinarea comfortului cu functionalitatea. Este dotata cu toate facilitatie corespunzatoare pentru o sedere cat mai placuta: aer conditionat, minibar, mobilier de camera compus din doua paturi twin de 0.90/ 2.00 m, masa cu doua fotolii si garderoba sau dulap. Televizorul cu ecran plat, internetul wireless si baia privata dotata cu cabina de dus, uscator de par si prosoape, in care articolele de toaleta sunt gratuite, aduc un plus de comfort, toate acestea pentru a va oferi o experienta de cazare cat mai placuta.

LOCALIZARE
Pozitionat intr-o zona linistita, Hotelul Delfin este usor de localizat, fiind amplasat la intrarea in statiunea Mamaia in partea de sud, la aproximativ 100m de Satul de vacanta, la 200m de intrarea in orasul Constanta si la 70m de plaja.

SERVICII MASA
Hotel Delfin Mamaia nu are restaurant propriu, insa este inconjurat de zeci de terase si restaurante, iar mesele se pot servi la restaurantul hotelului Bavaria Blu.

FACILITATI COPII (in camera cu 2 adulti):
copiii cu varsta 0-5 ani beneficiaza de cazare gratuita in camera orice tip de camera

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.

Locatie