Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

INFORMATII GENERALE
Localizat la kilometrul 0 al distractiei din Mamaia, in zona de nord a Statiunii, hotelul NYOTA va asteapta cu 73 spatii de cazare potrivite pentru weekend-urile cu nopti albe dar si pentru sejururi lungi cu familia la Marea Neagra.

FACILITATI UNITATE

Dotari generale: restaurant, parcare proprie- etajata, supravegheata video, internet -wi-fi, bar la piscina, terasa.
Facilitati gratuite: accesul si sezlongul la piscina incalzita a hotelului (in limita locurilor disponibile in perioada 01.06-15.09), sezlong si umbrela la plaja (in limita locurilor disponibile in perioada 01.06-15.09 pe plaja Maya), internet, parcare garantata pentru fiecare camera.
Sali de conferinta: 2 sali de cate 20 locuri fiecare care se pot transforma intr-o sala de 40 locuri; 1 sala de 70 locuri in sistem teatru. Salile de conferinta sunt dotate cu sonorizare, ecrane, video proiectie si internet WI-FI.
Fitness/Wellness/Sport: piscina in aer liber- incalzita, cu zona de hidromasaj si zona pentru copii.

DESCRIERE CAMERE
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, seif, baie cu dus, balcon, internet -wi-fi, uscator de par, halat de baie, papuci de casa, telefon, plasa de tantari.
DUBLA SUPERIOARA
Suprafaa camerei: 22 m, un pat King size (180/200 cm) sau 2 paturi de o persoana (90/200 cm); Capacitate maxima: 2 adulti si un copil pana la 7 ani.
DUBLA EXECUTIVA
Suprafaa camerei: 35 m, un pat King size (180/200 cm) si o canapea extensibila; Capacitate maxima: 2 adulti si doi copii pana la 12 ani neimpliniti.
FAMILY ROOM Este compusa din 2 DUBLE SUPERIOARE alaturate, cu usa intre ele.
Suprafaa camerei: 44 m, un pat King size (180/200 cm) si 2 paturi de o persoana (90/200 cm); Capacitate maxima: 4 adulti si 2 copii pana la 7 ani neimpliniti.
APARTAMENT DELUXE
Suprafaa apartamentului: 70 m (un dormitor si un living): un pat King size (180/200 cm) in dormitor si o canapea extensibila in living. Capacitate maxima: 4 persoane dar nu mai mult de 3 adulti.

LOCALIZARE
Hotelulul NYOTA se afla in zona de nord a statiunii Mamaia, la 100 de metri de plaja.

SERVICII MASA
Se acorda in restaurantul Nyota, categoria 4 stele, micul dejun in sistem bufet suedez, pranzul si cina in sistem a la carte.

FACILITATI COPII
Copiii cu varsta cuprinsa intre 0- 2 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate











Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.

Locatie