Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Opera


Descriere

Acesta locatie unica pe litoralului românesc, inaugurata în luna mai a anului 2017, isi propune să vă ofere detașare totală de cotidian, prin anticiparea dorințelor și așteptărilor dumneavoastră. Timpul petrecut în Complexul Opera să fie măsurat doar în zile însorite petrecute fie pe plaja privată a hotelului sau la piscină, și în seri elegante în care mâncărurile și băuturile rafinate servite în restaurantul și barurile hotelului vă vor desfăta simțurile. Complexul Opera vă pune la dispoziție un pachet complet de servicii de excelență, un personal bine instruit, dar mai ales dotări de ultimă generație, moderne și unice pe riviera românească. Hotel Opera este în același timp și locul ideal pentru călătoriile de afaceri. Pune la dispoziție o sală de conferințe performant dotată pentru a mulțumi chiar și cele mai exigente cerințe. Aceasta este amplasată la ultimul etaj al hotelului și este înconjurată de o terasă care vă ofertă o vedere panoramică asupra Mării Negre și a lacului Siutghiol. Pentru momentele de relaxare vă invită în Sky bar, acolo unde veți fi întâmpinați cu gustări rafinate și cocktailuri savuroase și nu în ultimul rând, mașina dumneavoastră va fi în siguranță în parcarea privată și păzită a hotelului, în limita locurilor disponibile.
Descriere camere:
Număr total camere: 89 Duble: 85 - camere dulxe (capacitate maxima: 2 adulti si 1 copil cu varsta cuprinsa intre 0- 11.99 ani). Apartamente: 4 - dintre care 2 senior suite si 2 senior sky suite. Cele 2 Senior Suite creează pentru dumneavoastră spaţiul ideal de cazare în timpul unei călătorii de afaceri, dar şi o atmosferă relaxantă şi primitoare pentru un sejur excelent pentru familiile cu copii, cât şi pentru cuplurile de toate vârstele. Suitele au vedere frontală la mare, beneficiază de terase vaste, complet mobilate, iar intimitatea este completată de prezenţa plantelor exotice. Camera este dotată cu living cu canapea, o elegantă comodă ce încorporează barul, lampadare elegante și finisaje de cea mai înaltă calitate, iar dormitorul dispune de un pat king-size, o comodă spațioasă cu o oglindă elegantă și un dressing generos. Senior Sky Suite sunt situate la ultimul etaj al hotelului, au vedere frontală la mare și beneficiază de terase vaste, complet mobilate fiind dotate astfel: Living cu canapea, o elegantă comodă ce încorporează barul, lampadare elegante și finisaje de cea mai înaltă calitate, dormitorul cu pat king-size vă pune la dispoziție o comodă spațioasă cu o oglindă elegantă și un dressing generos. Suitele dispun de 2 băi mari, una amplasată în zona dormitorului dotată complet, având cabină de duș, uscător de păr, cea de-a doua situată în living este dotată cu o cadă spațioasă. Dotari camere: aer conditionat, TV -LCD, minibar, seif, baie cu dus, internet -acces gratuit la high-speed internet wireles, uscator de par. Toate camerele au vedere la mare, sunt elegant decorate, păstrând cromatica naturală a peisajului, nuanţele de turquoise, albastrul marin şi auriul nisipului fiind în ton cu amplasarea hotelului direct pe plajă, sistem de acces în cameră pe baza cartelelor magnetice, halate baie, papuci şi un meniu special de perne la dispoziţia dumneavoastră într-un pat king – size.
Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant, parcare proprie -gratuita in limita locurilor disponibile, internet -acces gratuit la high-speed internet wireles, bar. SKYBAR Sky barul, situat la etajul al nouălea al hotelului, și înconjurat de o terasă în sticlă cu vedere panoramică asupra mării și a lacului Siutghiol, vă oferă într-o notă elegantă cocktail-uri, băuturi fine, vinuri dintre cele mai bune, într-o atmosferă unică. În acest loc magic trebuie doar să vă lăsați vrăjiți de frumusețea cerului, a mării și a apusului de soare, alături de unde cocktail savuros! Sky barul este locul ideal pentru organizarea evenimentelor private, priveliștea , serviciile personalului, dar mai ales amplasamentul unic vor aduce evenimentului dumneavoastră unicitatea pe care v-o doriți. Sali de conferinta: 1 - Sala de conferințe, cu o capacitate de 70 locuri, este locul ideal pentru organizarea evenimentelor dumneavoastră, corporate, training, petreceri ori lansări de produse. Vă punem la dispoziție dotarea completă de bussines, dar și un spațiu de relaxare, o terasă spațioasă, cu vedere panoramică asupra mării și a lacului Siutghiol.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.