Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Imago Boutique


Descriere

IMAGO BOUTIQUE este amplasat pe malul lacului Siutghiol, in centrul statiunii. Clasificat la 4 stele, hotelul ofera servicii si facilitati de cea mai buna calitate. Hotel Imago Boutique Mamaia este construit pe 2 etaje pe care sunt dispuse un numar de 10 camere duble si apartamente cu amenajari si finisaje de lux.
Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat --sistem automat de control al temperaturii, TV, minibar, seif, baie cu dus, balcon, internet, uscator de par -,fier de calcat, halat de baie, Număr total camere: 10 Duble: 8 Apartamente junior: 2 - sunt alcatuite din dormitor matrimonial, living cu canapea si fotolii, baie cu cabina de dus.
Servicii masa:
Micul dejun se acorda in salonul de mic dejun din cadrul hotelului, sub forma de bufet suedez
Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti): Copiii cu varsta cuprinsa intre 0 -11.99 ani au gratuitate si beneficiaza de acelasi pachet ca si adultii (cazare + mic dejun), fara a se acorda pat suplimentar; Numarul maxim de copii admis in camerele duble este de 2 copii cu varstele cuprinse intre 0 – 11.99 ani SAU 1 copil cu varsta cuprinsa intre 12 – 15.99 ani. Numarul maxim de paturi suplimentare care pot fi introduse in camerele duble cu vedere la lac sau duble cu vedere la mare este 1 (unul). In cazul solicitarii, tariful patului suplimentar este de 16.50 EUR / noapte.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.