Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NAUTIC LUXURY


Descriere

Nautic Sport & Luxury Club este localizat într-o zonă liniștită, în prima linie de la plajă, între Mamaia Nord și Năvodari.

Descriere camere:
Număr total camere: 53 Duble: 43 Apartamente: 10 Nautic Luxury: Camere duble cu vedere la mare cu balcon (suprafata 35 m²) si camera duble cu vedere la oras cu balcon (suprafata 35 m²), camere dubla cu vedere patiala la mare cu balcon de mici dimensiuni fara mobilier, camere duble de familie fara balcon (suprafata 35 m²) - au in plus fata de camerele duble, o canapea extensibila; apartamente- dispun de living cu canapea extensibila la primul nivel si de dormitor cu pat dublu la nivelul superior. Toate spatiile de cazare sunt dotate cu aer conditionat, articole de toaletă, minibar, prosoape pentru plajă, seif, smart TV, telefon, uscător de par, acces internet wireless gratuit. Dotari camere: aer condiƫionat, articole de toaletă, minibar, prosoape pentru plajă, seif, smart TV, telefon, uscător de par, acces internet wireless gratuit.Camerele duble de familie au in plus fata de camerele duble, o canapea extensibila.Camerele duble de familie au vedere spre oras si nu au balcon. Apartamentele dispun de living cu canapea extensibila la primul nivel si de dormitor cu pat dublu la nivelul superior.
Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant cu o capacitate de 80 de locuri, loc de joaca pentru copii -acces gratuit, internet -gratuit, plaja proprie amenajata cu acces gratuit- se ofera 2 sezlonguri si o umbrela, in limita disponibilitatilor. Fitness/Wellness/Sport: piscina in aer liber cu acces gratuit.
Locatie:
Nautic Sport & Luxury Club este localizat într-o zonă liniștită, în prima linie de la plajă, între Mamaia Nord și Năvodari.
Servicii masa:
Se acorda in unitatea restaurant Nautic Sport, cu o capacitate de 80 locuri. Mic dejun in sistem bufet suedez, pentru pranz si cina se va stabili un meniu fix, cu 7 variante din care clientul isi poate alege ce doreste sa serveasca. Valoarea mesei cuprinsa in catalog este: Pranz = 60.00 Lei/ zi/ persoana; Cina = 50.00 Lei/ zi/ persoana; Servicii masa copii (0 - 14 ani): Pranz = 30.00 Lei/ zi/ persoana; Cina = 25.00 Lei/ zi/ persoana;
Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti): - copiii intre 0-9 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun fara pat suplimentar; - copiii intre 9-14 ani achita obligatoriu pat suplimentar cu mic dejun inclus; Patul suplimentar se asigura la solicitare si se taxeaza astfel: copiii sub 14 ani (neimpliniti) achita 49.50 lei/ noapte pentru pat suplimentar cu mic dejun inclus; - copiii peste 14 ani achita 77 lei/ noapte pentru pat suplimentar cu mic dejun inclus;
Facilitati evenimente:
Sala de conferință este un spațiu elegant, ideal pentru evenimentul tău, privat sau în scop de afaceri. Aceasta este modulară, putând fi departajate spații cu o capacitate cuprinsă între 30 și 100 persoane, în funcție de nevoile companiei tale. De asemenea, există un spațiu dedicat pentru coffee break și socializare. Sala este echipată cu ecran de proiecție, videoproiector, flipchart, instalație de sonorizare, lumină dimabilă, TV, acces internet wireless. În funcție de nevoile companiei tale, sala poate fi amenajată în stil u-shape, classroom, boardroom sau teatru. Sala de ședințe, cu o suprafață totală de 30 m2, este dotată cu o masă ovală pentru maxim 20 participanți, scaune confortabile, flipchart, instalație de sonorizare, lumină dimabilă, TV și acces internet wireless.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.