Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Apollo


Descriere

Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus, balcon -la camerele de la etaj. Camerele Standard Plus beneficiaza de mobilier reconditionat.
Descriere facilitati:
parcare proprie -in limita disponibilitatilor, internet -wireless (in spatiile comune si in camere), pastrare obiecte de valoare, lift, salon de mic dejun cu terasa, bar de zi. Servicii: Contra cost: servicii de spalatorie/calcatorie; Inchiriere jocuri de divertisment: sah, table, carti.
Locatie:
Hotelul este situat la 100 m de Gara CFR si 300 m de mare. Plaja: larga, nisipoasa, cu intrare lina in mare.
Servicii masa:
micul dejun in sistem bufet suedez se acorda in salonul de mic dejun al hotelului. Valoarea mesei cuprinsa in catalog este: Mic dejun = 20.00 Lei/ zi/ persoana;
Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti): Capacitatea camerei duble este de maxim 2 adulti si 2 copii. - maxim 2 copii cu varsta cuprinsa intre 0- 6.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazarea si mic dejun, fara pat suplimentar asigurat - un copil cu varsta cuprinsa intre 7- 11.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si achita 50% mic dejun, fara pat suplimentar asigurat; al doilea copil cu varsta cuprinsa intre 7- 11.99 ani achita pat suplimentar; - un copil cu varsta cuprinsa intre 12- 17.99 ani achita 100% mic dejun, fara pat suplimentar asigurat; al doilea copil cu varsta cuprinsa intre 12- 17.99 achita pat suplimentar; In cazul in care intr-o camera dubla se cazeaza 2 copii cu varsta cuprinsa intre 0-11.99 ani: pentru unul din copii se va achita obligatoriu un pat suplimentar Hotelul nu dispune de patuturi pentru copii.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.