Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Balea


Descriere

Descriere camere:
Număr total camere: 323 Duble: 323 Dotari camere: TV, baie cu dus, balcon -la camerele de la etaj, telefon. Optional minibar.
Descriere facilitati:
Dotari generale: parcare proprie, pastrare obiecte de valoare, 5 nivele, 2 lifturi, bar de zi cu o capacitate de 30 locuri. Distractie: jocuri (sah, table, rummy), club cu o capacitate de 100 locuri.
Locatie:
Hotel Balea din Neptun este la cca. 100 m fata de statia CFR Neptun si la cca. 500 m fata de centrul statiunii.
Servicii masa:
se acorda in restaurantele Caraiman, Romanta, Craiova din Neptun-Olimp (restaurantul Romanta dispune de linie de autoservire), categoria 2 stele, in sistem bonuri valorice sau meniu fix. Valoarea mesei cuprinsa in catalog este: Mic dejun = 15.00 Lei / zi / persoana; Pranz = 25.00 Lei / zi / persoana; Cina = 25.00 Lei / zi / persoana; Bonurile valorice se pot folosi si la barul din incinta hotelului. Servicii masa copii (optionale): - copiii 0- 12 ani neimpliniti 50% din tariful pentru un adult; - copiii peste 12 ani 100% tarif adult.
Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti): - 1 copil cu varsta cuprinsa intre 0-12 ani are gratuitate la cazare, fara pat suplimentar asigurat sau cu pat suplimentar asigurat se achita 50% din valoarea unui loc de cazare; - pentru al doilea copil cu varsta cuprinsa intre 0-12 ani se achita 50% din valoarea unui loc de cazare cu pat suplimentar asigurat; - a treia persoana peste 12 ani achita 50% din valoarea unui loc de cazare cu pat suplimentar asigurat.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.