Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL Q NEPTUN (fost Hotel Albert)

   Strada Gării, Nr1, Cod Poștal 905550, Neptun


Descriere


Hotelul Q este situat în partea de nord a stațiunii Neptun, nu departe de malul mării, la doar câteva minute de gara CFR.
Hotelul aduce pe litoralul românesc servicii de cazare de 3 stele, în două corpuri de clădiri cu o capacitate de 91 camere standard și superioare și 12 apartamente cu 2 camere, compuse din living cu canapea extensibilă, dormitor și baie. Camerele sunt dotate cu televizor LCD, minibar, aer condițonat, baie cu duș, internet wirless, balcon.
Dotări generale: restaurant, terasă în aer liber, loc de joacă copii, internet wi-fi gratuit, cocktail bar și parcare personală gratuită, în limita locurilor disponibile.
De asemenea, Hotel Q vă pune la dispoziție o piscină exterioară cu șezlonguri și umbrele, gratuite pentru oaspeți, o piscină pentru copii și jacuzzi.
Servicii masă se acordă în restaurantul hotelului. Dejunul și cina se servește a la carte sau linie de autoservire pe baza bonurilor valorice/contului de masă alocat de către beneficiar pentru fiecare cameră. Contul cameră este obligatoriu minim 110 ron pe zi/cameră dublă.
Observații: Sunt acceptate animalele de companie de talie mică și se achită 15 ron/zi. Check-in- ora 18.00, iar check-out-ora 12.00. Supliment pentru apartament de la cameră dublă 120 de lei/noapte. Single=preț dublă-20 ron. Prețul la cazare include micul dejun, TVA și taxele locale.
Facilități evenimente: o sală de conferință
Facilități copii: (în cameră cu 2 adulți), un copil 0- 1.99 ani beneficiază de gratuitate cazare, fără pat suplimentar, pentru al doilea copil se achită 55 lei/zi- copii cu vârsta cuprinsă între 2- 11 ani (neîmpliniți), fără pat suplimentar. Dacă se alege pat suplimentar se alege cameră triplă. Copiii 11-18 ani (neîmpliniți) se vor taxa la fel ca un al treilea adult în cameră și anume cu 95 lei/zi. Micul dejun este inclus în preț pentru copii.
Acces gratuit: piscină, șezlonguri, loc de joacă pentru copii, parcare și wi-fi.

Vei avea parte de o vacanță relaxantă și nu vei duce lipsă de confort, de activități recreative, de sport și de servicii de calitate!

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Piscina
Sala de conferinte
Aer conditionat