Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Miorita


Descriere

Hotelul MIORITA este pozitionat in partea nordica a statiunii Neptun, in apropiere de hotelurile Balea si Romanta.

Descriere camere:
Număr total camere: 334 Duble: 334 - Camere duble Standard cu doua paturi si Camere duble Superior cu pat matrimonial. Dotari camere: aer conditionat, TV, frigider, baie cu dus, balcon -la camerele de la etaj, uscator de par.
Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant -(700 locuri), parcare proprie -gratuita in limita locurilor disponibile, loc de joaca pentru copii, internet -in zona de bar, receptie si piscina, pastrare obiecte de valoare, parter si 5 etaje, 2 lifturi, bar de zi, foisoare. Sali de conferinta: 2 - cu capacitate de 50 si 100 locuri dotate cu: sisteme audio, video, flipchart. Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus, balcon -la camerele de la etaj, telefon. Camerele Duble 3*- Superior au fost complet renovate in anul 2012 si sunt dotate cu mobilier nou, pat matrimonial si balcon la camerele de la etaj. Camerele Duble 3*- Standard au baile renovate, mobilier vechi reconditionat, doua paturi si balcon; Camerele Duble 2*- Standard sunt prevazute cu doua paturi si balcon; Număr total camere: 260 Duble: 260 - dintre care 100 Camere duble 3*- Superior, 80 Cemere Duble 3*- Standard si 80 Camere Duble 2*. Observaţii * La orice serviciu solicitat suplimentar fata de pachetele din oferta, se va adauga comisionul agentiei. Nu se accepta animale de companie. Fitness/Wellness/Sport: piscina in aer liber- acces gratuit. Sezlog gratuit la piscina in limita locurilor disponibile.
Locatie:
Hotelul este situat in nordul statiunii, la aproximativ 700 m de plaja. Plaja: in golf, semiindiguita, larga, nisipoasa, cu intrare lina in mare.
Servicii masa:
se acorda in restaurantul Miorita categoria 3 stele, micul dejun in sistem bufet suedez. Micul dejun este asigurat in regim bufet pentru un numar de minim 30 de persoane. Valoarea mesei cuprinsa in catalog este: Mic dejun = 25.00 Lei / zi / persoana;
Facilitati copii:
(in camera dubla cu 2 adulti): Capacitate maxima camera dubla: 2 adulti si 2 copii 0- 9.99 ani ; 2 adulti si 1 copil 0-9.99 ani + 1 copil 10-13.99 ani; 2 adulti si 1 copil 14- 17.99 ani. - copiii cu varsta cuprinsa intre 0- 1.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar asigurat. - primul copil cu varsta cuprinsa intre 2- 9.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun fara pat suplimentar; al doilea copil cu varsta cuprinsa intre 2- 9.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si achita 50% din valoarea micului dejun, fara pat suplimentar asigurat. - copilul cu varsta cuprinsa intre 10- 13.99 ani achita 50 % din tariful de cazare si mic dejun pentru un adult, cu pat suplimentar asigurat. - copilul cu varsta peste 14 ani achita 50% din tariful de cazare si mic dejun integral, pat suplimentar asigurat. Patul suplimentar reprezinta 50% din tariful de cazare pentru un adult. (in camera single cu 1 adult): Capacitate maxima camera single: 1 adulti si 1 copil 0- 13.99 ani ; - un copil cu varsta cuprinsa intre 0- 1.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar asigurat. - un copil cu varsta cuprinsa intre 2- 9.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun fara pat suplimentar asigurat. - un copil cu varsta cuprinsa intre 10- 13.99 ani achita 50 % din tariful de mic dejun pentru un adult, fara pat suplimentar asigurat.
Facilitati evenimente:
Sali de conferinta: 2 - cu capacitate de 40 si 80 locuri dotate cu: sisteme audio, video, flipchart.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.