Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mirage of Nessebar AH


Descriere

Localizare: in prima linie, la 50 m de plaja. Complexul rezidential a fost construit in anul 2009 si are o priveliste superba spre mare. La o scurta distanta de complex se afla vechiul oras Nessebar.
Capacitate: 86 de apartamente cu 1 si 2 dormitoare, dispuse pe 8 etaje.
Apartament 1 dormitor: pat dublu sau 2 paturi twin in dormitor, canapea extensibila in living, aer conditionat, TV, Kitchinetta, frigider, cuptor cu microunde, aspirator, prajitor de paine, baie cu dus/cada, balcon.
Apartament 2 dormitoare: pat dublu sau 2 paturi twin in dormitoare, canapea extensibila in living, aer conditionat, TV, Kitchinetta, frigider, cuptor cu microunde, aspirator, prajitor de paine, baie cu dus/cada, balcon.
Facilitati: restaurant, lobby bar, pool bar, piscina exterioara, sauna, baie de aburi, masaj, relax room, fitness, tenis de masa, inchiriere seif la receptie (contra cost), magazin, internet wireless, nu se accepta animale de companie, parcare.
Pentru copii: piscina cu sectiune pentru copii, loc de joaca pentru copii.
GRATUIT: piscina exterioara; sezlonguri si umbrela la piscina.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.