Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ASTERA


Descriere

ASTERA BANSKO HOTEL SPA 4* - Bansko, Bulgaria
Prezentare oficiala hotel:nbsp;
http://www.asterabansko.com/nbsp;

Astera Bansko Hotel Spanbsp; este un complex de apartamente, situat la poalele muntelui Pirin, ceea ce le garanteaza turistilor o priveliste minunata. Raportul perfect intre locatia excelenta, mancarea buna si personalul amabil, va asteapta pentru un sejur reusit.nbsp;
Astera Complex pune la dispozitia turistilor un centru spa complet echipat. Rasfatati-va si reimprospatati-va la centrul SPA de la Astera Bansko. O vacanta aici va pregateste pentru un nou an de provocari, veti fi odihnit si cu forte proaspete. Pentru distractie, va asteapta un aquapark acoperit, bar apres-ski si o sala de bowling cu 4 piste. Hotelul este format din doua cladiri: o cladire principala, construita in 2011 (cu predominant camere duble si cateva apartamente) si o cladire de apartamente construita in 2005 (cu majoritate de apartamente si doar cateva camere duble). Hotelul detine si o coala de schi plus un centru de inchiriere echipamente de schi.

Localizare:nbsp; la 250 m de telegondola si la aprox. 900 m de centrul statiunii Bansko.
Ultima renovare a hotelului a fost in anul 2011.nbsp;

Cea mai apropiata partie / instalatie: distanta pana la telegondola este de 250 m.

Transfer la partii: skibus din 30 in 30 de minute pentru oaspetii hotelului.

Relaxare: Hotelul dispune de unul dintre bune SPA-uri din Bansko, oferind urmatoarele servicii: piscina interioara, zona de masaj, zona de fizioterapie, fitness, sauna, jacuzzi, baie turceasca, la cerere proceduri de aromoterapie, fizioterapie si tratament medical pentru accidentatii la schi.

Servicii de masa: mic dejun, demipensiune.

Servicii pentru copii: piscina pentru copii cu topogan in Aqua Park.

Facilitati hotel: complexul ofera servicii de inalta calitate si pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati gratuite: piscina, sala de fitness, garaj in limita locurilor disponibile, spatiu pentru depozitare echipamente ski, jacuzzi, baie turceasca. Alte facilitati ale hotelului Astera sunt: restaurant cu bucatarie internationala, bar, seif (contra cost), rent-a-car, cabinet medical, solar, tenis de masa, sala de conferinta, bar la piscine, Mini Aqua Park. Centrul spa al hotelului ofera la cerere proceduri de aromoterapie si fizioterapie.
Servicii gratuite: Mini Aqua Park, sauna, baie turceasca, piscina interioara, fitness, depozit pentru echipament de ski
Contra cost: tenis de masa, billiard, bowling, yoga, masaj, SPA, WiFi in camere, garaj.

Facilitati camere: hotelul detine variante de camere confortabile pentru diverse tipuri de familii (camere duble, apartamente cu 1 dormitor, apartamente cu 2 dormitoare).nbsp;
Toate camerele au incalzire centrala, minibar, TV satelit, telefon, balcon, uscator de par, halate de baie.
Hotelul este format din doua cladiri: o cladire principala, construita in 2011 (cu predominant camere duble si cateva apartamente) si o cladire de apartamente construita in 2005 (cu majoritate de apartamente si doar cateva camere duble). Cele 2 cladiri nu sunt conectate si nu se poate garanta cazarea intr-una dintre cladiri deoarece tarifele nu sunt diferentiate.
Neindeplinirea dorintei turistilor de a fi cazati intr-o anumita cladire nu reprezinta motiv de parasire a hotelului.
Camerele duble: 85 de camere cu o suprafata de 18 mp, paturile pot fi matrimoniale sau twin (2 paturi separate), balcon, TV, telefon, mini bar, podeaua cu mocheta sau parchet, dus, uscator de par.
Apartament 1 dormitor: suprafata este de aprox. 30 mp un dormitor cu pat dublu si living cu canapea dubla extensibila, balcon, incalzire central, TV satelit, telefon, mini-bar, uscator de par, baie cu cada si dus, chicineta.
Apartament 2 dormitoare: 2 dormitoare cu pat dublu in fiecare camera si living cu canapea extensibila, balcon, incalzire central, TV satelit, telefon, mini-bar, uscator de par, baie cu cada si dus, chicineta

Daca sunteti in cautarea armoniei si a linistii, atat a mintii cat si a corpului, daca aveti nevoie de energie si un tonus bun, centrul SPA de la ASTERA BANSKO este destinatia perfecta!




Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.