Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRADINA


Descriere

Hotel Gradina , Nisipurile de Aur, Bulgaria

Prezentare oficiala hotel: www.hotelgradina.com

Localizare : Hotelul Gradina este un complex modern, situat in mijlocul unui parc cu multa verdeata, la numai cateva metri de mare in cea mai moderna statiune de mare in Bulgaria - Golden sands. Plaja foarte lunga, al carei lungime atinge mai mult de 100m, Va va fermeca cu nisip auriu si fin. Timpul cel mai favorabil pentru bai solare este intre lunile Mai - Octombrie datorita climatului moale si a verii insorite. Temperatura medie a aerului este cuprinsa intre 27- 30 C, apa marii ramane calda (23 - 26 C) si in timpul noptii.

Facilitati hotel: Hotelul ofera 81 camere duble, 52 camere de familie si 7 apartamente. Fiecare camera dispune de aer conditionat, telefon, televizor, minibar,baie si toate facilitatile necesare pentru sejul linistit si de neutat.
Servicii de masa: Cazare cu mic dejun, Demipensiune, Pensiune completa plus

Facilitati camere: Toate camerele au aer conditionat individual, TV LCD, birou, mini -bar (frigider in apartamente), telefon, internet Wi - Fi gratuit, terasa cu masa si scaune, baie cu dus. Uscator de par si fier de calcat se pot obtine de la receptie (gratuit). Apartamentele au chicineta cu cuptor cu microunde si tacamuri.

Facilitati pentru copii: Piscina separata pentru copii, loc de joaca pentru copii, patuturi (gratuit), scaune inalte in restaurante.

Sport si divertisment gratuit: Piscina in aer liber, sezlonguri si umbrele de soare langa piscina, fitness, tenis de masa, sageti.

Servicii cu plata : biliard, rent - a - bike, RENT - A - BABY CARRIAGE, sauna, masaj, ajutor medical. Animalele de companie nu sunt permise.
Parcare gratuita (fara paza)

Pensiune completa plus descriere:
Mic dejun (07.30 - 10.00), pranz (12.30 - 14.30) si cina (18.00 - 20.30) in restaurantul principal. Bauturi alcoolice si nealcoolice locale (12.30 - 20.30), servite in restaurantul principal, lobby bar si barul de la piscina) - cocteil, fanta, apa minerala, apa minerala, bauturi racoritoare, bere, vin rosu si alb, vodka, cappuccino, cafea espresso, lapte, bautura de cacao cu lapte, ceai. Programul FB incepe cu cina in ziua sosirii si se termina cu pranzul in ziua plecarii.










Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.