Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HELIOS SPA

   Nisipurile De Aur, Bulgaria


Descriere

LOCALIZARE: in partea sudica a statiunii, la 5 minute distanta de plaja, langa Aqua Park.


FACILITATI CAMERE: aer conditionat, telefon, TV prin satelit, mini bar, baie cu dus sau cada, WC, balcon, vedere la mare sau la parc.


FACILITATI HOTEL: restaurant, lobby bar, barbeque, cafenea cu terasa, piscina interioara, 2 piscine exterioare, jacuzzi, sala de fitness, biliard, mese de tennis, salon de infrumusetare, safe, exchange, spalatorie, coafor, centru de afaceri, lift panoramic, centru SPA ( 2300mp ) - servicii contra cost.


All Inclusive:


- serviciile de all inclusive sunt disponibile intre orele 10:00 - 23:00; turistilor li se va da o bratara la sosire de catre receptie care trebuie purtata toata durata sejurului. Serviciile includ:


- mic dejun, pranz si cina tip bufet ; snack-uri dimineata si dupa amiaza;


- bauturi alcoolice si non alcoolice locale bulgaresti de la 10:00 la 23:00: cafea, ceai, lapte, apa minerala si plata, sucuri, coca cola, apa tonica, bere locala la draft, vine rosu si alb local, vodka, gin, rom, whiskey, brandy, mastika - locale bulgaresti, din minibar: apa minerala. Bauturile de import sunt contra cost.


- accesul gratuit la sauna si baia de aburi - necesita rezervare la receptie; accesul la piscine si la sala de gimnastica intre orele 08:00 - 20:00; tennis - contra cots;


- animatie: 6 zile/saptamana, spectacole seara, mini club pentru copii si loc de joaca;


- transport cu "mini trenul" catre plaja privata - "BG Sun Travel Beach Zone " situata intre aparthotel Sirena si Zlatna Kotva, unde se asigura 2 sezlonguri + 1 umbrela /camera (rezervare la :Guest Relations Desk" contra unei taxe pentru plaja ), bar cu bauturi "all inclusive "pe plaja. Transfer catre plaja si inapoi gratuit.


Toti oaspetii hotelului Helios Spa ( indifferent de tipul de pensiune), au la dispozitie plaja “Nirvana” care se afla dupa portul statiunii Nisipurile de Aur. Oaspetilor hotelului Helios Spa li se asigura transport gratuit tur-retur, precum si pretul preferential de 15 leva pentru 1 umbrela si 2 sezlonguri. Pentru folosirea unei saltele se achita suplimentar suma de 2 leva. La aceasta plaja nu se asigura bauturile din programul all inclusive precum nici pranzul la pachet. Pentru o mai mare comoditate oaspetii hotelului pot fi transportati inapoi pentru a-si lua pranzul in restaurantul de baza al hotelului.


Pentu folosirea plajei “Nirvana” este deasemenea necesara o rezervare prealabila din ziua precedenta folosirii serviciului.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.