Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Craiasca

   Ocna Sugatag, Romania


Descriere

Hotelul Craiasca este situat in statiunea Ocna Sugatag.
Amplasat in centrul statiunii langa bazinele cu apa sarata, Hotel Craiasca pune la dispozitia turistilor conditii optime de cazare, masa si distractie.
Descriere facilitati:
Pentru turistii cazati in camerele clasificate la categoria 3 stele se asigura gratuit intrarea la bazinele cu apa minerala. Baza de tratament a hotelului are o suprafata de 800 mp si este destinata tratarii urmatoarelor afectiuni: reumatismale degenerative, abarticulare, neurologice periferice si a afectiunilor ginecologice. Proceduri: balneatie cu ape minerale, hidroterapie, kinetoterapie, masoterapie, terapie respiratorie, electroterapie. Tratamentele sunt efectuate sub supravegherea personalului medical. Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif de turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
Servicii masa:
- se asigura in unitatea Restaurant Craiasca 2**, micul dejun variante de meniu, pranzul si cina sub forma de fisa cont.
Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti): - 1 copil sub 5 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar, insa achita mic dejun; - 2 copii cu varsta cuprinsa intre 5 si 12 ani neimpliniti vor achita taxa de utilitati - copii peste 12 ani sunt considerati persoane adulte. (in camera cu 1 adult): - un adult insotit de un copil sub 5 ani va achita tarif de camera single.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.