Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Craiova


Descriere

Hotelul CRAIOVA este situat intr-o zona linistita, plina de verdeata, intre statiunile Neptun si Olimp.

Descriere camere:
Dotari camere: TV, baie cu dus, balcon -numai la camerele de la etaj. Număr total camere: 163 - Hotelul este compus dint-un un corp cu 4 nivele si un corp cu 2 nivele. Duble: 163
Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant -800 locuri, parcare proprie, pastrare obiecte de valoare, bar de zi- 20 locuri, terasa-restaurant- 200 locuri. Observaţii: nu se accepta animale de companie. Servicii: Contra cost: inchiriere jocuri distractive; vanzari de marfuri si articole de stricta necesitate, servicii telefonice, inchiriere racitor- 7.00 Lei/ zi, inchiriere biciclete; Incluse in tarif: informatii turistice si culturale, trezirea turistilor la ora solicitata, primirea si transmiterea mesajelor si a corespondentei pentru turisti, informatii prinvind orarul mijloacelor de transport, pastrarea obiectelor de valoare. Fitness/Wellness/Sport: piscina in aer liber -la Hotel Slatina (acces gratuit).
Locatie:
Hotelul este situat la 75 m de plaja, cca 1 km fata de statia CFR Neptun si la cca 1,5 km fata de centrul statiunii Neptun. Plaja: in golf, semiindiguita, larga, nisipoasa, intrare lina in mare.
Servicii masa:
se acorda in restaurantele Caraiman, Romanta, Craiova din Neptun-Olimp (restaurantul Romanta dispune de linie de autoservire), categoria 2 stele in sistem bonuri valorice sau meniu fix. Valoarea mesei cuprinsa in catalog este: Mic dejun = 15.00 Lei / zi / persoana; Pranz = 25.00 Lei / zi / persoana; Cina = 25.00 Lei / zi / persoana; Bonurile valorice se pot folosi si la barul din incinta hotelului. Servicii masa copii (optionale): - copiii 0- 12 ani neimpliniti 50% din tariful pentru un adult; - copiii peste 12 ani 100% tarif adult.
Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti): - 1 copil cu varsta cuprinsa intre 0-12 ani are gratuitate la cazare, fara pat suplimentar asigurat sau cu pat suplimentar asigurat se achita 50% din valoarea unui loc de cazare; - pentru al doilea copil cu varsta cuprinsa intre 0-12 ani se achita 50% din valoarea unui loc de cazare cu pat suplimentar asigurat; - a treia persoana peste 12 ani achita 50% din valoarea unui loc de cazare cu pat suplimentar asigurat.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.