Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pam Beach


Descriere

Hotelul PAM BEACH RESORT & SPA, va invita sa va petreceti zilele dvs de vacanta intr-o ambianta odihnitoare si familiara. Pozitia fascinanta a hotelului , strajuind faleza inalta a statiunii, in armonie perfecta cu peisajul local, va vor indemna sa admirati spectacolul unic oferit de rasaritul soarelui din Marea Neagra.

Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus, internet -wireless. Număr total camere: 110. Duble: 99 - camere cu doua paturi sau pat matrimonial. Apartamente: 6 - apartamentul este compus din living si dormitor. Triple: 5.
Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant, parcare proprie -gratuita in limita locurilor disponibile , loc de joaca pentru copii, internet -wireless, pastrare obiecte de valoare, terasa. Sali de conferinta: 1 - o sala cu capacitate de 60 locuri. Observaţii: pentru animale de companie se va achita 20% din tariful de cazare pentru o persoana si se va prezenta la receptie actul de sanatate al animalului. Fitness/Wellness/Sport: piscina in aer liber -acces gratuit.
Servicii masa:
se acorda in unitatea restaurant Pam Beach, categoria 2 stele, micul dejun, pranzul si cina in sistem fisa cont. Valoarea mesei cuprinsa in catalog este: Mic dejun = 20.00 Lei / zi / persoana; Pranz = 35.00 Lei / zi / persoana; Cina = 35.00 Lei / zi / persoana. Masa este optionala. Pentru copii se achita, optional integral, valoarea mesei.
Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti): - 1 copil intre 0- 2 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar. - 1 copil cu varsta cuprinsa intre 2- 12 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar sau achita 50% din valoarea unui loc de cazare cu pat suplimentar. - 1 copil 12- 18 ani neimpliniti achita 50% din valoarea unui loc de cazare cu pat suplimentar asigurat. Patul suplimentar reprezinta 50% din tariful de cazare pentru un adult. Se accepta un singur pat suplimentar intr-o camera dubla.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.