Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mursalitsa

   Pamporovo, Bulgaria


Descriere

CAPACITATE: de camere duble , garsoniere , apartamente cu unul si doua dormitoare.
FACILITATI CAMERE: Camerele sunt dotate cu TV cu plasma , telefon , bloc bucatarie, baie , uscator de par , mobilate intr-un stil clasic elegant si simplu

FACILITATI HOTEL: Acces la internet in zonele publice; Monitorizare video; Spalatorie i calcare; Depozitarea bagajelor; Dulap de schi pentru echipament propriu; Apel de trezire; Medic de garda; Servicii de afaceri - fax , scanare i copiere; biliard; jocuri electronice. Centrul spa Mursalitsa are o piscina interioara , sala de fitness mici , zona pentru procedurile termice / sauna finlandeza uscata , aroma sauna , baie de aburi , cabina cu infrarosu , galeata de gheata / baie de aburi individ cu pat incalzit pentru o varietate de proceduri , terapii i masaje , baby - cot - gratuit, parcare /garaj, accesul cu animale de companie nu este permis.
Iubitorii de sport se pot antrena in sala de gimnastica bine echipata i serviciile unui antrenor de fitness profesionist .Hotelul dispune de restaurant , lobby si bar .


GRATUIT: accesul la sauna, baie de aburi, sala de gimnastica, piscina interioara, transport catre/ de la telegondola in functie de programul afisat, parcare exterioara, acces la internet wireless.
Info parcare: parcare exterioara - gratuit, garaj : contra-cost - 5 euro /masina/zi - se plateste la hotel si nu se poate rezerva/garanta din agentie.






Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.