Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Carmen


Descriere

Hotel CARMEN este un hotel nou, deschis in luna Decembrie 2016 si isi astepta clientii intr-o atmosfera unica si cocheta. Localizat in inima statiunii Predeal, Hotel CARMEN este destinatia ideala pentru recreere, intalniri de afaceri sau evenimente private.
Hotelul CARMEN este un hotel nou, ce a fost deschis in luna Decembrie 2016 si isi astepta clientii intr-o atmosfera unica si cocheta. Localizat in inima statiunii Predeal, un resort de munte si ski, Hotel CARMEN este destinatia ideala pentru recreere, pentru intalniri de afaceri sau pentru evenimente private. Oferta hotelului contine o lista de servicii de ultima ora in domeniul turismului, iar oaspetii hotelului vor beneficia de cazare, centru de conferinte/evenimente, restaurant, un elegant centru SPA cu piscina, coffee lounge in lobby, centru de divertisment, toate avand un personal dedicat si pasionat.
Descriere camere:
Hotelul dispune de 58 spatii de cazare: 26 camere duble twin 4* ( 34 mp, dimensiune pat 180/200 cm); 15 camere duble matrimoniale 4* ( 24 mp, dimensiune pat 180/200 cm ); 7 apartamente 4* ( 53 mp, 1 dormitor pat matrimonial 180/200 cm si 1 living canapea extensibila, separate prin usa); 2 duplexuri 4* (51 mp, si are 2 camere: 1 dormitor pat matrimonial si 1 living canapea extensibila) dispuse pe 2 nivele(scara interioara) cu 1 baie cu acces din dormitorul matrimonial si 1 baie cu WC si chiuveta, cu acces din living; 5 camere duble 3*( 20 mp, dimensiune pat 1600/200 cm); 2 camere single 3* ( 20 mp, dimensiune pat 90 /200 cm); 1 apartament 3* (43 mp, 1 dormitor pat matrimonial 180/200 cm si 1 living canapea extensibila, separate prin usa). Dotari camere: minibar cu produse, seif, uscator de par, TV LED diagonala 82 cm, televiziune prin cablu, telefon, internet WI-FI, sistem incalzire, papuci si halat de baie, balcon.
Descriere facilitati:
58 de spatii de cazare, sala de conferinte / evenimente, restaurant, centru Spa cu piscina, jacuzzi, sauna, sala fitness, acces gratuit Wi-fi, parcare gratuita in limita locurilor disponibile, coffee lounge in lobby, bowling(contra-cost), nu este permis accesul cu animale de companie, fumatul interzis in spatiile hotelului.
Locatie:
Hotel CARMEN este un hotel nou, deschis in luna decembrie 2016 si isi astepta clientii intr-o atmosfera unica si cocheta.
Servicii masa:
Se acorda in restaurantul propriu, capacitate 110 locuri. Micul dejun in sistem bufet suedez, pranzul si cina in sistem a-la-carte.
Facilitati evenimente:
Sala de conferinte cu capacitate de pana la 200 de locuri, dispune de lumina naturala, spatii special amenajate pentru pauzele de cafea. Dotari: Videoproiector, ecran de proiectie, sistem de sonorizare, microfon fix si wireless, flipchart si markere, internet wireless. Sala evenimente cu capacitate de 240 locuri, dispune de lumina naturala, spatii special amenajate pentru pauzele de cafea, ring de dans. Dotari: Videoproiector, ecran de proiectie, sistem de sonorizare, microfon fix si wireless, flipchart si markere, internet wireless.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.