Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Evilion And Stilvi Hotel (Nei Pori)


Descriere

Descriere: Hotelul Evilion and Stilivi este un hotel de familie situat langa plaja din Neoi Pori, la cca. la o ora de mers cu masina de aeroportul din Salonic, aproape de Muntele Olimp, Castelul Platamonas si vechiul Dion. Locul este un punct de plecare ideal pentru excursii in zona frumoasa a Riviera Olimpica, cu atmosfera sa magica inspirata de Muntele Olimp si numeroasele sale situri arheologice
Facilitati hotel: Hotelul Evilion and Stilivi gazduieste un hol, cafenea, restaurant, piscina cu snack-bar la piscina si terasa la soare cu sezlonguri si umbrele gratuite. In apropierea hotelului, exista diverse posibilitati sportive, inclusiv tenis, baschet sau volei si sporturi nautice la plaja. Hotelul ofera Wi-Fi gratuit si facilitati de parcare.
Dotari camere: Toate camerele sunt spatioase si moderne, decorate fin, au aer conditionat / incalzire, minibar, TV prin satelit, baie privata cu uscator de par, balcon. Unele unitati au chicineta.
Observatie importanta: Hotelurile Evilion si Stilvi se afla in acelasi loc, au aceleasi tipuri de camere si oaspetii sunt alocati la cladirea Evilion sau Stilvi, in functie de disponibilitatea hotelului.
Tip masa: demipensiune
Categorie oficiala: 4*
Pagina web: https://www.hotel-evilion.com/

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.

Locatie