Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PERIVOLAS LIFESTYLE HOTEL

Descriere

Descriere HOTEL PERIVOLAS:
Construit sub forma de amfiteatru pe stancile de deasupra Marii Egee, hotelul este la o cateva minute de mers pe jos de satul pitoresc Oia. Hotelul este gandit ca un loc de retragere, de escapada intima, aici nu se gasesc televizoare si DVD playere pentru ca este un loc linistit pentru relaxare si odihna.

Tip masa:
Mic dejun.

Localizare HOTEL PERIVOLAS:
Hotelul se afla la aproximativ 9 km de port si la 10 km de aeroportul din Santorini.

Dotari camere:
Hotelul este constituit din 20 de case private, situate in pesteri restaurate, vechi de 300 de ani. Construite de mesteri locali, fiecare casa este diferita de celelalte, totusi interioarele pastreaza acelasi stil cicladic cu forme organice si suprafete netede. Fiecare suita are in componenta dormitor si zona de relaxare.

Facilitati HOTEL PERIVOLAS:
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor numeroase facilitati: receptie 24h, birou de turism, spalatorie/calcatorie, parcare privata, biblioteca, terasa pentru plaja, gradina, piscina infinity, aer conditionat, seif, centru SPA cu sauna, masaj, sala fitness, baie turceasca, bar, snack bar, 2 restaurante. Restaurantul Perivolas, aflat intr-o pivnita de vinuri restaurata, serveste preparate din bucataria mediteraneana si greceasca, pregatite cu produse locale.

Web: www.perivolas.gr

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.