Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cerna


Descriere

Pozitia perpendiculara a Hotelului Cerna, pe tarmul marii, asigura vedere la mare din majoritatea camerelor.

Descriere camere:
Număr total camere: 151 Duble: 151 - camere duble standard (parter) si camere duble superior (etaj). Camere dispun de doua paturi. Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus, balcon -la camerele de la etaj, uscator de par, telefon, pardoseala din gresie.
Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant, parcare proprie -contra cost, pastrare obiecte de valoare, parter si 5 etaje, bar de zi, terasa. Servicii: Incluse in tarif: pastrarea obiectelor de valoare, primirea si transmiterea de mesaje, distribuirea corespondentei, trezirea turistilor, pastrarea si restituirea obiectelor uitate. Fitness/Wellness/Sport: piscina in aer liber -Aqua Park Balada- acces gratuit in perioada 20.06-06.09.
Locatie:
Hotelul este situat la 20 m de plaja. Plaja: larga, nisipoasa cu intrare lina in mare.
Servicii masa:
se acorda in restaurant Cerna, categoria 3 stele, micul dejun in sistem bufet, pranzul si cina – “À la carte” sau autoservire (Restaurant Cerna sau Restaurant Prahova)- pe baza de card valoric- in restaurantul hotelului sau in orice alt restaurant apartinand THR Marea Neagra din statiune. Micul dejun este asigurat in regim bufet pentru un numar de minim 20 de persoane. Pana la 20 de persoane micul dejun se va servi in sistem a la carte. Valoarea mesei cuprinsa in catalog este: Mic dejun = 28.00 Lei / zi / persoana; Pranz = 38.00 Lei / zi / persoana; Cina = 38.00 Lei / zi / persoana. Servicii masa mic dejun pentru copii (obligatorii daca adultii opteaza pentru varianta de cazare si mic dejun): - copiii 0- 3 ani neimpliniti gratuit; - copiii 3- 12 ani neimpliniti 50% din tariful pentru un adult; - copiii peste 12 ani 100% tarif adult. Servicii masa pranz si cina pentru copii (optionale): - copiii 0- 12 ani neimpliniti 50% din tariful pentru un adult; - copiii peste 12 ani 100% tarif adult.
Facilitati copii:
(in camera dubla cu 2 adulti): In camera dubla se accepta 2 adulti si 2 copii si un singur pat suplimentar. - copiii cu varsta cuprinsa intre 0- 3 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar. - copiii cu varsta cuprinsa intre 3- 7 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar. Patul suplimentar reprezinta 50% din tariful de cazare pentru un adult. - copiii cu varsta cuprinsa intre 7- 12 ani neimpliniti achita 50 % din tariful de cazare pentru un adult, cu acordarea unui singur pat suplimentar. - copilul peste 12 ani achita 70% din tariful de cazare pentru un adult cu acordare de pat suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.