Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Apollo Hermannstadt


Descriere

Hotel APOLLO HERMANNSTADT este situat aproape de gara din Sibiu si de centrul orasului.
Hotel APOLLO HERMANNSTADT este un hotel elegant situat în centrul istoric al oraşului Sibiu, la 10 minute de mers pe jos de centrul vechi si de gara centrala din Sibiu. Purtand numele german traditional al orasului Sibiu, hotelul Apollo Hermannstadt pastreaza arhitectura tipica unui oras medieval. Ofera o terasa, o parcare pazita si internet gratuit. Restaurantul elegant este dotat cu aer conditionat si asigura o gamă larga de preparate traditionale si internationale. Exista şi un bar. Oaspetii pot savura specialitati traditionale romanesti in atmosfera medievala a cramei hotelului.
Descriere camere:
Dotari camere: TV, minibar, baie cu dus, internet, uscator de par, telefon, canale prin cablu. Numar total camere: 71 - camere single, single cu pat matrimonial (mai mici, cu pat de 1,4 metri latime, lipit de perete), duble cu doua paturi si duble matrimoniale.
Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant - 170 locuri, parcare proprie - gratuita, supravegheata, internet, bar, crama - 70 locuri, receptie deschisa nonstop, ziare, terasa, camera de bagaje, aer conditionat.
Locatie:
Hotel APOLLO HERMANNSTADT este situat aproape de gara din Sibiu si de centrul orasului.
Servicii masa:
Masa se acorda in restaurantul propriu, care are o capacitate de 170 locuri si o crama cu o capacitate de 70 locuri.
Facilitati evenimente:
Sala "SAMUEL VON BRUKENTHAL" cu capacitate de 50-60 de locuri si Sala "GHEORGHE LAZAR" cu 25-30 de locuri, dotate cu: flipchart, videoproiector, ecran de proiectie, aer conditionat.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.