Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Continental Forum


Descriere

Hotel Continental Forum beneficiaza de o pozitie extraordinara in centrul istoric al orasului. Fiind un adevarat simbol al istoriei si ospitalitatii sibiene, cladirea este o bijuterie care se descrie prin unicitate si originalitate, iar spatiul interior ce ofera o combinatie perfecta de confort, eleganta si farmec, reprezinta locul de intalnire ideal pentru oameni de pretutindeni, un spatiu al dialogului intre stiluri si atitudini.

Camerele hotelului Continental Forum sunt dispuse astfel: 30 de camere single, 60 de camere duble matrimoniale, 34 de camere double twin si 10 apartamente

Hotelul va ofera cele mai noi si moderne dotari: aer conditionat, acces la internet, uscator de par, telefon, televizor, minibar - toate acestea intr-un stil elegant, invaluit in parfumul confortului clasic. Pe langa acestea, clientii pot opta pentru camere de nefumatori si camere executive.

Balkan Bistro, restaurantul hotelului, este situat la parterul hotelului si isi impresioneaza oaspetii prin preparatele speciale cu specific balcanic, reprezentand optiunea ideala pentru o masa de afaceri sau o cina savuroasa. Cu o capacitate de 100 de locuri, Balkan Bistro va invita sa savurati un meniu extrem de variat compus din cele mai delicioase specialitati turcesti, albaneze, macedonene, romanesti, croate, grecesti, sarbesti etc. (Program 12.00 - 15.00 / 17.00 - 23.00).


Crama, ce dispune de 70 de locuri, este amplasata la subsol, chiar in pivnita originala a fostei cafenele Habermann (construita in 1876), celebru loc de intalnire si reper al vietii culturale sibiene de la sfarsitul secolului al XIX-lea. In acest spatiu, pe langa atmosfera boema si plina de farmec, vinul cu aroma plina si mancarea delicioasa au mare greutate. (Program 12.00 - 22.00).

Salonul de mic dejun este situat la parterul hotelului, in cadrul restaurantului Balkan Bistro. Salonul are o capacitate de 100 locuri si este deschis de la ora 6:30 la ora 10:30.

Clientii nostri pot opta de asemenea, in functie de program, pentru un mic dejun dimineata devreme (intre orele 4:30 – 6:30) sau un mic dejun tarziu (intre orele 10:30-12:30), acest serviciu venind in sprijinul nevoilor oaspetilor nostri.

Continental Forum se mandreste cu trei terase: terasa Balkan Bistro, terasa Tekaffe si o gradina interioara. In aceste spatii puteti savura delicioase mancaruri balcanice sau puteti opta pentru specialitatile noastre de cafea si ceai, in aer liber, chiar in centrul orasului.


Barul de zi este situat in holul hotelului, unde puteti degusta o gama variata de cocktailuri, bauturi alcoolice si non-alcoolice.


Tekacaffe este locul ideal pentru o portie de energie. Specialitatile de cafea si ceai impreuna cu delicioasele produse de patiserie vor transforma momentele petrecute in barul Tekaffe intr-o dependenta.

Sala de bowling se va deschide in curand si va fi situata la parterul hotelului. Aceasta va fi o atractie nu numai pentru oaspetii hotelului dornici de un moment de relaxare, dar si pentru sibienii dornici de o seara placuta impreuna cu prietenii. Aici va puteti relaxa la barul din interiorul clubului, la biliard sau pe cele 2 piste de bowling.

Hotelul are 6 sali de conferinta dotate cu flipchart, videoproiector, retroproiector, traducere simultana, video & TV, ecran, instalatie de sonorizare, laptop, acces internet; serviciile se secretariat includ fotocopiere, tehnoredactare, primire/transmitere fax-uri.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.