Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hilton Sibiu


Descriere

Dotari camere


Pentru confortul oaspetilor toate camerele dispun de: balcon cu vedere spre Padurea Dumbrava si varfurile Muntilor Carpati, design interior si produse cosmetice din gama de lux, aer conditionat cu termostat individual, sistem electronic de blocare a usii, protectie antiincendiu, seif, telefonie cu apelare directa si voice mail, telefon cu functie auto-trezire, cablu TV si Pay TV, televizor cu ecran plat, Internet de mare viteza, mini bar, feon, room service 24 de ore, etaj nefumatori, fier de calcat si masa de calcat, facilitati de preparare a ceaiului si cafelei.



Restaurante si Baruri


Hilton Sibiu isi invita oaspetii sa experimenteze delicii culinare gatite cu maximum de pasiune si servite intr-o ambianta perfecta. Sunteti asteptat in cele trei restaurante de cea mai inalta clasa pe care hotelul le detine: Madrigal, Versailles si Camara Boierului, unde toate gusturile si preferintele vor fi satisfacute. In plus, in English Bar va puteti relaxa in timp ce savurati un pahar din cea mai fina bautura intr-o atmosfera calda si aristocrata, pana tarziu in noapte. Pentru clientela cunoscatoare, English Bar ofera o selectie din cele mai fine trabucuri.



Centrul The Spa


Avand peste 2000 m2, The Spa din Hilton Sibiu ofera o evadare binevenita din stresul cotidiana, menita sa readuca echilibrul dintre minte si trup. Accesul la facilitatile “Tha Spa” este gratuit pentru oaspetii hotelului: piscina interioara (150m²), Jacuzzy, sauna finlandeza, sauna aromata, sauna infrarosu, baie de abur, baie Kneipp, camere de relaxare si meditatie, sala de fitness cu echipament Precor®. In plus, The Spa ofera o gama larga de terapii: tratamente signature, tratamente faciale avansate, masaje si tratamente anti-stres, hidroterapii, exfolieri corporale, impachetari corporale, terapii spa pentru cuplu, tratamente pentru maini si picioare si experiente de hidroterapii first class: baie Cleopatra, dus Vichy, Aquascape si baie Niagara.



Salile de conferinta


Hilton Sibiu ofera servicii profesionale de conferinte, in acord cu standardele de calitate Hilton Meetings ale tehnologiei moderne, confortului si eficientei in planificare si executie, acomodand pana la 700 de invitati. Cele 4 sali de intalniri sunt localizate la parter, langa Receptie si Business Center. Toate salile beneficiaza de lumina naturala, draperii, aer conditionat, internet wireless, videoproiector, ecran, sistem sonorizare, sistem de traducere simultana, consumabile. In plus, Hilton Sibiu dispune de un salon multifunctional de 640m2, Royal Grandballroom, localizat la parter, in vecinatatea English Barului, ce beneficiaza si de o zona privata de intamplinare a oaspetilor.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.