Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Levoslav House


Descriere

Construita in 1840 si complet renovata in 2008, cladirea in care se afla Vila LEVOSLAV HOUSE a fost timp de 40 de ani resedinta compozitorului si dirijorului Jan Levoslav Bella. Decorat cu lucrari de arta originale cu subiect muzical, interiorul beneficiaza de o armonie sofisticata in care se regaseste rafinamentul secolului XIX si tendintele contemporane.
Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV - cablu, minibar, seif, internet, uscator de par, telefon. Numar total camere: 11 Duble: 4 - 3 camere cu pat matrimonial si o camera cu 2 paturi. Apartamente: 7 - cu pat matrimonial.
Descriere facilitati:
Dotari generale: parcare publica, internet - wireless, pastrare obiecte de valoare, salon pentru micul dejun, fax, copiator, camera de bagaje, business corner, fara lift. Servicii: presa locala, informatii turistice, serviciu de trezire, transfer de la aeroport, spalatorie, calcatorie, masa la pachet, asigurare de tichete parcare, bilete spectacole, concerte, trusa de prim ajutor, aparat de lustruit pantofi, plimbare cu limuzina hotelului, intermediere tratamente stomatologice.
Locatie:
Vila LEVOSLAV HOUSE este situata in centrul istoric al Sibiului, langa Piata Mare, Muzeul Bruckenthal, Casa Artelor, Sala Thalia, cu o locatie perfecta pentru turism si business travel.
Servicii masa:
Micul dejun se acorda in salonul pentru mic dejun
Facilitati evenimente:
Sali de conferinta: 1 - cu o capacitate de 30 locuri, sala de conferinte are in dotarea ei echipament tehnic precum TV cu ecran plat, dvd, flipchart, videoproiector, internet wireless.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.