Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ramada


Descriere

Situat in centrul istoric al orasului si in imediata apropiere a mediilor de afaceri sibiene, Hotelul Ramada Sibiu este un hotel de 4 stele deschis in iunie 2007 care va ofera servicii de calitate pentru calatoriile de afaceri si evenimente private, intr-un mediu primitor.

Localizare
Hotelul este localizat la aproximativ 10 minute de mers pe jos de centrul istoric Sibiu.

Distante
- 2 km de gara
- 2 km de centrul istoric
- 32 km de Paltinis
- 141 km de Brasov

Puncte de interes
- Piata Mare
- Piata Mica
- Muzeul Brukenthal
- Podul Minciunilor
- Muzeul Civilizatiei Traditionale ASTRA
- Casa cu cariatide

Facilitati
Hotelul are un restaurant (Atrium), un bar de zi (Jazzy Bar), un business lounge (Centrum Bar) si ofera unul din cele mai complexe MICE Center (2 sali de sedinte si 5 sali de conferinte) si un Business Centre. De asemenea, clientii hotelului beneficiaza de un centru de sanatate (Gym Tonic Fitness Center), parcare cu 50 de locuri, salon evenimente festive si magazin.

Camere
Hotelul are un total de 127 de camere.

Tipuri camera
Standard Room (26 mp): Acestea dispun de paturi queen size sau twin.
Executive Room (29 mp): Camerele au vederi panoramice asupra orasului. Acestea dispun de paturi queen size sau twin.
Apartament (70 mp): Apartamentul are vedere panoramica asupra orasului si este format dintr-un dormitor cu pat king size si un living. Alte dotari: 2 LCD TV, 2 birouri de lucru, seif, 2 telefoane, cablu TV, internet WI-FI, presa de calcat, 1 minibar, tavita de intampinare (ceai, cafea, zahar, indulcitor, fierbator), minibucatarie (dotata cu: toaster, cuptor cu microunde, cafetiera), 2 bai, acces la Gym Tonic Fitness Center.
Apartament Prezidential (99 mp): Apartamentul are vedere panoramica asupra orasului si este format dintr-un dormitor cu pat king size, un living cu spatiu de relaxare si o chicineta dotata cu toaster, cuptor cu microunde, cafetiera. Alte dotari: 2 LCD TV, 2 birouri de lucru, seif, 2 telefoane , cablu TV, internet WI-FI, 2 minibaruri, 2 bai, presa de calcat, acces la Gym Tonic Fitness Center.

Dotari camere
Toate camerele sunt dotate cu: mocheta, LCD TV, birou de lucru, seif, telefon, minibar, cablu TV, internet WI-FI, tavita de intampinare (ceai, cafea, zahar, indulcitor, fierbator), acces la Gym Tonic Fitness Center, baie cu oglinzi luminate, uscator par, cabina de dus sau cada cu dus separat, kit de igiena.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.