Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


Descriere generala: Pentru a descrie cel mai bine specificul Vilei sa incepem cu o "poveste". Exista un drum pe care toata inalta societate a secolului XX l-a urmat, este drumul vechi, de odihna, de la Bucuresti la Sinaia. Acum poti sa incepi si tu o calatorie in trecutul nobil al Vaii Prahovei. La Sinaia te asteapta, proaspat deschisa "HOTEL BUCEGI SINAIA", gata sa iti ofere toate deliciile rezervate altadata doar pentru nobili si regalitate. Cineaza in compania unor vinuri de crama exceptionale si traieste experienta incredibila de a te relaxa la HOTEL BUCEGI SINAIA, locul in care totul e dus la cel mai inalt nivel al rafinamentului. Alege sa fii nobil pentru o saptamana, pentru un week-end sau macar pentru o seara.



Descriere camere : HOTEL BUCEGI SINAIA se situeaza in centrul orasului Sinaia, la adresa Bulevardul Carol I nr.22, langa Hotel NewMontana si alaturi de deja celebrul RESTAURANT BUCEGI - care deasemenea deserveste VILA.



HOTEL BUCEGI SINAIA dispune de 21 spatii de cazare distribuite astfel:


- 10 camere duble (6 twin + 4 matrimoniale)


- 2 apartamente clasice - cu living, dormitor si baie proprie


- 9 apartamente executive din care:


•1 apartament cu living, bucatarie (complet utilata), baie proprie si 2 dormitoare duble;


•3 apartamente cu living, bucatarie (complet utilata), baie proprie si 2 dormitoare (unul dublu si 1 single);


•5 apartamente cu living, bucatarie (complet utilata), baie proprie si 1 dormitor.



Sali de conferinte : Pentru a satisface cerinta actuala de piata avem si o Sala de conferinte cu o capacitate de 30 persoane (in aranjament teatru) - echipata complet.



Dotari camere : Toate camerele sunt dotate cu televiziune prin cablu, internet wireless sau cu fir, minibar, telefon. Parcare proprie pentru 10 autoturisme.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.

Locatie