Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vile Kornati (Sibenik)


Descriere

Satul de vacanta Solaris Sibenik face parte din statiunea turistica Solaris din apropierea orasului Sibenik. Satul este situat pe peninsula, la 50 de metri departare de mare, inconjurat de padurile de pini. In satul de vacanta Solaris gasiti o receptie, o casa de schimb valutar, un seif, un restaurant, o zona destinata gratarului, un bar pe plaja si o parcare in apropiere.

Satul de vacanta Solaris Sibenik consta in 16 vile cu 82 de apartamente. Toate apartamentele sunt dotate cu o bucatarioara si frigider, vase de bucatarie, linie telefonica directa, SAT-TV, dus/WC cu uscator de par si balcon. Satul Solaris are propria sa plaja, amenajata, pietruita, partial cu pietris, ideala pentru copii, cu dusuri. Pe plaja aveti posibilitatea de a inchiria umbrele de soare si sezlonguri, cabine de schimb si tobogan langa barul Sunce de pe plaja.

Intrari la cazare zilnice, mai putin in perioada 07.07-24.08.2018 cand intrarile sunt in zilele de Marti si Sambata.

Apartament 2+2: 30 mp dotat cu dormitor si living cu bucatarie, paturi supraetajate, balcon.
Apartament 3+2: 55 mp dotat cu 2 dormitoare, unul cu pat matrimonial si unul cu paturi supraetajate, living cu bucatarie-cu posibilitatea adaugarii unei canapele estensibile, 2 balcoane.
Apartament 4+3: 70 mp dotat cu 2 dormitoare, unul cu pat matrimonial si sofa pentru un copil, al doilea dornitor dotat cu 2 paturi twin, living cu bucatarie si canapea extensibila pentru 2 persoane, 2 bai, 2 balcoane.


Pagina web: http://www.campingsolaris.com/solaris-vile-kornati/

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.