Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Izvorul Minunilor


Descriere

Complexul de vile este situat la aproximativ 300 m de partia de schi. Vilele sunt ideale pentru familii, grupuri de prieteni care doresc o locatie aproape de natura.
Situate intr-un decor cu totul spectaculos si cu o arhitectura perfect integrata in peisaj, vilele imbina in cel mai fericit mod cu putinta confortul dat de o dotare ultramoderna cu farmecul redescoperiri vietii in natura. Vilele reprezinta alegerea cea mai potrivita pentru grupuri de prieteni.
Descriere facilitati:
Tratament: - In Stana de Vale cu un profil endocrin si nevroze : Ofera consultatie medicala de specialitate, cu recuperare medicala pentru fiecare bolnav, prin electroterapie, hidroterapie, masaj, reflexoterapie, kinetoterapie si crenoterapie (cura interna cu ape minerale), toate efectuate de personal calificat de specialitate. - Cura profilactica activa: Baza de tratament din Stana de Vale dispune de sauna , jacuzi , masaj general/reflexogen , aromoterapie , cromoterapie , dus subacval, sauna, gimnastica medicala.
Servicii masa:
- se acorda in restaurantul hotelului Iadolina.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.