Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Apartamente Parque Santiago III & IV


Descriere

Localizare: acest complex este construit in stilul insulelor Canare, are o locatie de neegalat pe coltul Golden Playa de las Americas. Playa de las Americas este doar o scurta plimbare de-a lungul promenadei de la malul marii, n timp ce populara staiune Los Cristianos este aceeasi distanta, astfel incat oaspetii pot alege intre numarul mare de restaurante, baruri si magazine in fiecare statiune. Coplexul acopera o arie de 67000 mp.
Dotari camere: studiourile au dormitor, lounge, chicineta, baie, terasa sau bacon. Apartamentele cu 1, 2, 3 dormitoare au zona de servit masa, dormitorul, chicineta, 1-2 bai, terasa sau balcon. De asemenea au telefon, seif (contra cost), televizor.
Facilitati hotel: piscine cu apa sarata de mari dimensiuni, inconjurate de terase spatioase, gradina tropicala, sala de gimnastica, mini golf, tenis de masa, zona de joaca pentru copii. Complexul are 6 restaurante toate oferind o varietate mare.
Pagina web: http://www.parquesantiago.com/en
Tip masa: fara masa

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.

Locatie