Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alexandra Golden Boutique Hotel - Adults Only (GOLDEN BEACH)


Descriere

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plaja din statiunea Golden Beach. Facilitati hotel: Alexandra Golden Boutique Hotel-Adults Only oferă un centru spa, sală de gimnastică şi 2 piscine în aer liber, dintre care 1 cu şezlonguri plutitoare.Oaspeţii se pot bucura de mic dejun grecesc între orele 08:00-11:00. Acesta include diverse tipuri de pâine, gem de casă, miere şi fructe proaspete. Restaurantul à la carte Ambrosia oferă specialităţi mediteraneene gourmet, pregătite cu ingrediente locale. Zona din jurul acestui hotel nou de 5 stele include grădini, piscine şi terase.Personalul de la Alexandra Golden Boutique Hotel este pregătit excelent şi disponibil nonstop. piscina exterioara cu jacuzzi amenajata cu sezlonguri & umbrele, piscina exterioara cu nisip artificial, centru Spa: baie cu aburi, sauna, piscina interioara, tratamente faciale & corporale si sala de fitness Facilitati camera: aer conditionat individual, apel de trezire, halate & papuci, uscator de par, telefon, TV LCD satelit, DVD player, CD player, conexiune internet wireless, minibar, seif, loc de luat micul dejun, grup sanitar propriu si balcon cu vedere la mare. Junior suite - camera spatioasa decorata modern, cu pat matrimonial, baie cu dus si balcon. Junior suite cu piscina privata - are in plus fata de junior suite standard terasa cu piscina exterioara ce are jacuzzi si masaj incorporat. Maisonette suite cu piscina - apartament pe doua niveluri cu dormitor, living, baie cu dus si chicineta. La etaj se afla dormitorul cu pat matrimonial si jacuzzi (pozitionat langa pat). La parter se afla livingul ce are canapea si chicineta. Grand suite - 2 dormitoare, jacuzzi interior incalzit, 2 bai spatioase cu dus, living si chicineta. Pe terasa apartamentului se afla piscina ce are jacuzzi si masaj incorporat. Localizare
Situat pe plaja Golden Beach, la 12 kilometri de portul insulei, la 2.5 kilometri de skala Potamias si la 4.5 kilometri de satul Panagia. statia de autobuz se afla la 400 de metri de hotel.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.