Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Astir Notos (POTOS)


Descriere

Hotelul Astir Notos este situat in statiunea Potos, in sudul insulei Thassos, la 250 de metri de cea mai apropiata plaja si la 250 de metri de centrul statiunii. Limenas, capitala insulei si principalul port, se afla la 45 de kilometri iar Prinos, la 24 de kilometri. Facilitati hotel: piscina, piscina pentru copii, jacuzzi, bar la piscina, lobby bar, estaurant loc de joaca, biliard, internet corner (contra cost), internet wireless in holul hotelului (gratuit) , fitness, sauna, room service (micul dejun se poate servi in camera, la cerere), receptie, ascensor, parcarea masinilor se poate face pe terenul din fata hotelului. Facilitati camera: Spațiile de cazare de la Hotelul Astir Notos constau în camere spaţioase. Băile sunt dotate cu duș/cadă anti-alunecare şi uscător de păr. Camerele includ minibar și TV cu canale prin satelit, aer conditionat, telefon, conexiuni internet (contra cost), seif (contra cost) si babycot gratuit (la cerere).Localizare
Situat in Potos, la 250 m de plaja, pe coasta sudica a insulei, la 4 km de portul Limenaria, 9km de satul de pescari Maries si la 10km de satul tradițional Theologos.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.