Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ILIO MARE

   Skala Prinos, Grecia


Descriere

Situat la malul marii, printre palmieri tropicali, la doar 1 kilometru de Skala Prinos. Principalul oraş al Insulei Thasos se află la 17 km. Facilitati hotel: Facilitati camera: Camerele şi suitele Hotelului Ilio Mare au amenajări elegante şi beneficiază de vedere splendidă la grădini sau la mare. Acestea sunt dotate cu aer condiţionat, CD player, televizor şi uscător de păr.Facilitati camere
Aer conditionat, telefon cu linie directa, internet wi-fi (contra cost , 3 euro/3 ore), mini-bar, tv cablu, Radio-CD player, seif, baie cu dus sau cada, uscator de par, seif (contra cost, 3 euro/zi), pat pentru copii (la cerere).

Facilitati hotel
Receptie, restaurant interior, terasa exterioar a, taverna pe plaja printre palmieri, piscina exterioara, piscina pentru copii, bar exotic la piscina, plaja organizata, bar pe plaja, sezlonguri si umbrele de soare (contra cost 7 euro/zi/set), loc de joaca pentru copii, sala de fitness, coafor, salon de infrumusetare, zona de internet, teren de tenis, teren de volei pe plaja, echitatie (la cerere), biciclete de inchiriat, excursii cu barca (la cerere), magazin de cadouri, parcare.

Localizare
Situat la malul marii, printre palmieri tropicali, la doar 1 kilometru de Skala Prinos.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.