Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kapahi Sea View Hotel Apartments


Descriere

Descriere: In cazul in care doriti cazare de calitate intr-un spatiu nou de cazare, pozitionat la 3-4 minute de mers pe jos de centrul Potos si de plaja, Kapahi apartamente este alegerea perfecta.
Localizare: Este situat la 200 m de faimoasa plaja San Antonio si la numai 250 m de centrul Potos.
Facilitati hotel: piscina, Wi-Fi in spatiile publice, parcare, aer conditionat.
Dotari camere: aer conditionat, TV LCD, chicineta complet utilata cu toaster, fierbator si sandwich maker, frigider, uscator de par. Exista 2 apartamente cu vedere la mare, in ultimul etaj. Fiecare are un dormitor separat, cu un pat dublu si o camera de zi / sufragerie cu o canapea extensibila dubla. Acestea au un balcon sau terasa mare, cu vedere directa sau vedere latera lamare, o chicineta bine echipata si o baie cu dus. Mai sunt si 2 apartamente de lux, la cativa pasi deasupra nivelului de gradina. Fiecare are un dormitor separat cu un pat dublu si o camera de zi / sufragerie cu o canapea extensibila dubla. Au ferestre mari, o chicineta bine echipata si o baie cu dus. Cele mai spatioase sunt Suitele care sunt la nivelul gradinei. Fiecare Suita are jacuzzi, un pat dublu king size, o canapea dubla si o canapele extensibile de o persoana cu saltele ortopedice care de folosesc pentru copii (lungime 1,70 m). Acestea au un balcon privat mare si o chicineta bine echipata, baie de servici si baie cu dus.
Masa: Mic dejun.
Plaja: publica, la 200 metri.
Pagina web: www.facebook.com/kapahiseaviewpotos

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.