Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Korina (Skala Potamias)


Descriere

Hotelul Korina este situat la 400 de metri de plaja Golden Beach, la 800 de metri de centrul statiunii si la 10 kilometri de cel mai apropiat port, Limenas (Thassos Town). Respectand frumusetea cadrului natural, Hotelul Korina se afla situat intr-o zona verde a insulei, fiind locul perfect de cazare atat pentru turistii individuali cat si pentru familiile cu copii.
Hotelul dispune de: piscina exterioara, pool bar, snack bar, sezlonguri & umbrele la piscina, terasa, teren de tenis de camp, teren de baschet, ping-pong, biliard, loc de joaca, acces internet wi-fi gratuit in spatiile comune, menajera, manichiura& pedichiura (la cerere) si parcare.

Hotelul ofera cazare in 41 de camere confortabile, decorate modern ce au vedere spre piscina / gradina / mare.
Cazare Hotel KORINA 2*+, Skala Potamia Thassos
Camerele standard au in dotare: balcon, aer conditionat individual, TV satelit, seif electronic, acces internet wi-fi, mini frigider, feon, telefon si grup sanitar propriu. Camerele superior sunt decorate modern si sunt situate la etajul 2 al hotelului. Camerele au vedere laterala spre mare.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.