Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Hotelul Bazart* din Vama Veche este recomandat tinerilor. Constructia este din lemn, are parter + etaj si o linistita curte interioara - o oaza de flori si verdeata. Camerele sunt amenajate in stil rustic, noncomformist si au in loc de numere - nume de muzicieni vestiti.


Hotelul Bazart* ofera cazare in 10 camere duble ( pat matrimonial sau twin) cu grup sanitar propriu (cu dus), tv, aer conditionat si minibar. Hotelul mai dispune de 5 camere duble cu baie pe hol, 1 camera de 4 locuri cu baie pe hol si 1 camera de 4 locuri cu grup sanitar propriu, tv, aer conditionat, minibar si uscator de par. Serviciile de masa se asigura la restaurantul Bibi Bistro, una dintre cele mai vechi si cunoscute locatii din Vama Veche, pe baza de bonuri valorice.



Servicii gratuite: informatii turistice, informatii privind orarul mijloacelor de transport, trezirea clientilor la cerere, internet wireless, pastrare valori la receptie, rezervare locuri la evenimentele BIBI BISTRO.


Servicii cu plata: inchiriere biciclete, jocuri, servicii foto-digitale, fax, copiator, scan, excursii optionale in zona sau Delta Dunarii, internet la PC, automat cafea.


Animale de companie: accesul este permis i gratuit in camerele de la parter, cu carnetul de sanatate vizat.


Hotelul nu este recomandat familiilor cu copii.



Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.