Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Afrodita


Descriere

Hotel AFRODITA ofera clientilor sai confortul necesar atat pentru petrecerea unei vacante odihnitoare cat si celor sositi in interes de afaceri.
Zile gratuite de vacanta: in perioadele 07.05- 10.07.2017 / 27.08-30.09.2017 platesti 6 nopti si stai 7, platesti 12 nopti si stai 14, platesti 18 nopti si stai 21, numai pentru cazare. Masa se achita pentru intreg sejurul. Oferta speciala Zile gratuite de Vacanta nu se cumuleaza cu oferta speciala Inscrieri timpurii.
Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus, balcon, internet -wireless gratuit, uscator de par, acces pe baza de cartela, telefon. Număr total camere: 124 Single: 5 Duble: 114 - dintre care 30 camere cu doua paturi si 84 camere cu pat matrimonial. Apartamente: 5 - apartamentul este compus din living cu canapea extensibila si dormitor.
Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant -cu terasa, parcare proprie -gratuita si supravegheata (in limita locurilor disponibile), internet -wireless gratuit, lift, bar de zi. Fitness/Wellness/Sport: piscina in aer liber -sezlonguri si umbrele gratuite in limita locurilor disponibile. Masaj contra cost. Distractie: biliard (contra cost). ESTE OBLIGATORIE PURTAREA BRATARILOR PRIMITE, LA CHECK-IN, PENTRU A BENEFICIA DE SERVICIILE ACHITATE. Servicii gratuite: -acces la piscina exterioară și pe plaja hotelului amenajate cu paturi baldachin, șezlong-uri și umbreluțe -parcare supravegheată video in limita locurilor disponibile -seif in cameră -depozitarea și păstrarea bagajelor -trezirea clientilor la ora solicitată; comandă taxi -internet WiFi, servicii de copiere, fax pentru turiștii hotelului Servicii optionale, contra cost: - biliard - convorbiri interne și internaționale - sală de conferințe - masaj
Locatie:
Hotelul este situat pe faleza cu acces direct la plaja. Plaja: larga, nisipoasa.
Servicii masa:
se asigura in Restaurantul Afrodita, categoria 4 stele, micul dejun in sistem bufet suedez, pranzul si cina in sistem fisa cont "a la carte". Valoarea mesei cuprinsa in catalog este: Mic Dejun = 35.00 Lei/ zi/ persoana; Demipensiune = 60.00 Lei/ zi/ persoana; Pensiune Completa = 110.00 Lei/ zi/ persoana; Servicii masa copii (optionale): - copiii 0- 12 ani neimpliniti 50% din tariful pentru un adult; - copiii peste 12 ani 100% tarif adult.
Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti): - copiii cu varsta cuprinsa intre 0-2 ani (neimpliniti) au gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar; - copiii cu varsta cuprinsa intre 2-12 ani (neimpliniti) achita 50% din valoarea unui loc de cazare cu mic dejun, cu pat suplimentar asigurat sau 50% din valoarea micului dejun, fara pat suplimentar asigurat; - copiii peste 12 ani achita 60% din valoarea unui loc de cazare si mic dejun integral, cu pat suplimentar asigurat. - un copil 2-12 ani (neimpliniti) cu un adult, cazati in camera dubla: copilul beneficiaza de 50% reducere la cazare si mic dejun. Se asigura 1 singur pat suplimentar in camera dubla. OBLIGATORIU: La persoanele insotite de copii, voucherele trebuie sa aiba atasate copie dupa certificatul de nastere al copilului si copie dupa cartea de identitate a parintilor.
Facilitati evenimente:
Sali de conferinta: 2 - o sala cu capacitate de 180 locuri dotata cu : videoproiector, ecran, sonorizare, flipchart, calculator, aer conditionat, internet wireless, accesorii birotica, suport tehnic).

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.