Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul SANDA, cu pasi mici dar siguri, incearca sa isi imbunatateasca serviciile si dotarile de la an de an. Pentru aceasta, parerea dumneavoastra conteaza. In calitate de oaspeti buni, va vor primi cu zambetul pe buze si deschisi sa faca tot ce pot pentru confortul dumneavoastra.

Descriere camere:
Dotari camere: TV, frigider, baie cu dus, balcon -balcon mare cu masuta si 2 scaune pentru camerele cu orientare sudica, balcon mic cu masuta si 2 scaune, pentru camerele cu orientare nordica. Camere complet renovate. Garsonierele au aer conditionat si nu au balcon. Toate camerele dispun de plasa impotriva insectelor. Număr total camere: 118 Duble: 116 Garsoniere: 2 - dormitor cu pat matrimonial, living cu canapea extensibila.
Descriere facilitati:
Dotari generale: parcare proprie -gratuita (in limita locurilor disponibile), loc de joaca pentru copii, internet -wireless gratuit in camere si in zona receptiei, pastrare obiecte de valoare, bar- 24 locuri, terasa- 52 locuri, loc amenajat pentru gratar, centrala termica proprie. Observaţii * La orice serviciu solicitat suplimentar fata de pachetele din oferta, se va adauga comisionul agentiei. Turistilor le este interzis fumatul si accesul in hotel cu mijloace de gatit (oale electrice, resouri, mini-aragaze, etc) sau gatitul in camere. Nerespectarea acestor conditii implica parasirea camerei fara despagubiri materiale. Nu se accepta animale de companie. Servicii: Incluse in tarif: parcare (in limita locurilor disponibile), internet wireless in camere si in zona receptiei, pastrarea obiectelor de valoare, trezirea turistilor, informatii privind orarul mijloacelor de transport. Contra cost: inchiriere fier de calcat, jocuri, umbrele, uscator de par, patut pentru copil infant.
Locatie:
Hotelul este situat in nord- vestul statiunii, la 300 m de plaja. Plaja: larga, nisipoasa cu intrare lina in mare.
Servicii masa:
SUNT OPTIONALE ; se acorda pe baza de bonuri valorice, emise de la receptia hotelului, si se asigura la diverse restaurante din statiune: LARISA, ESPLANADA, Terasa VULTURUL. Valoarea mesei cuprinsa in catalog este: Mic dejun = 25.00 Lei / zi / persoana; Pranz = 35.00 Lei / zi / persoana; Cina = 30.00 Lei / zi / persoana. Servicii masa copii (optionale): - copiii 0- 12 ani neimpliniti 50% din tariful pentru un adult; - copiii peste 12 ani 100% tarif adult.
Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti): - 1 copil cu varsta intre 0-12 ani (neimpliniti) are gratuitate la cazare fara pat suplimentar asigurat; al doilea copil cu varsta cuprinsa intre 0-12 ani (neimpliniti), achita 20% din valoarea unui loc de cazare, fara pat suplimentar asigurat sau 50% din valoarea unui loc de cazare cu pat suplimentar asigurat. - pentru copiii 12-18 ani (neimpliniti) se va achita 50% din valoarea unui loc de cazare; se asigura 1 singur pat suplimentar. - al treilea adult in camera dubla achita 70% din valoarea unui loc de cazare cu pat suplimentar asigurat. Este obligatorie prezentarea certificatului de nastere al copiilor. Se accepta maxim 2 copii in camera cu 2 adulti. In camera se pot caza 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si 1 copil sub 12 ani.

Va rugam sa alegeti o data de Check-in si Check-out pentru a vedea preturile.